Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODOBREN ZAHTJEV
Povratak na članak

Ivo Sanader borit će se do kraja protiv izručenja Hrvatskoj

Austrijsko Državno odvjetništvo deblokiralo je račun Sanaderova punca Ive Šarića

Komentari 650

OB
-obrisani-
21:36 08.05.2011.

Račanove žene imaju više stanova od državnog fonda za upravljanje imovinom

VL
OB
-obrisani-
14:33 09.05.2011.

Jao meni

VL
OB
-obrisani-
09:31 10.05.2011.

Ivo Sanader: \"Bio sam i ostao \"Pravi Hrvat\" u duši i tijelu\"

VL
OB
-obrisani-
19:22 09.05.2011.

ako je....doktor Ivo....sve ovo....što piše . tko je izabrao njegovu Stranku.....za Vladajuću....a njega za Premijera ????? . TKO.????....moja baba ????....marsijanci ????

VL
OB
-obrisani-
21:12 08.05.2011.

Dragi Ivo,dragi predsjedniće ;-)

VL
OB
-obrisani-
21:03 08.05.2011.

riječ hvalisanje- postoji i u našem i u vašem srpskom jeziku

VL
OB
-obrisani-
21:10 08.05.2011.

. .,,,,ha ha ha ha ha ha ha ...TURCINE.......mi HRVATI smo IRANCI , ceš da najebeš TURCINE --------------------------------------- . 08.05.2011. u 21:02h petar/m je napisao/la: hvalisanje odlika srpsko turskog plemena-

VL
OB
-obrisani-
21:13 08.05.2011.

. . ....Prije otprilike godinu i nesto dana slušali smo tadašnjeg HDZ-ovog predsjednika Vlade RH kako vozimo u petoj brzini. U meduvremenu, godinu dana kasnije, dragi voda Ivo zakljucio je da on tu više ne može ništa i pobjegao jee pri tome odlucivši da ce iskoristiti sve moguce povlastice koje mu po (nakaradnim) zakonima pripadaju, dok obican puk sve više strahuje za golu egzistenciju. Volan automobila u toj petoj brzini preuzela je Ivina vjerna pratilja Jadranka Kosor i priopcila nam prije koji dan da smo dotakli samo dno. Pravo je cudo da se nije sve raspalo s obzirom da smo u petoj brzini odjurili do samog dna… ili možda nismo još ni dotakli dno? Teško je prosuditi po izjavama koje stižu iz Vlade RH gdje smo uopce jer nacin na koji se donose i mijenjaju zakoni u ovoj državici više podsjecaju da se nalazimo negdje u svemiru gdje pojmovi gore i dolje gube svaki smisao. U kontekstu izgubljenosti u svemiru može se promatrati i nedavni igrokaz gdje se okupila Vlada RH kako bi ponosno naciji priopcili da turisticka sezona u biti uopce nije podbacila jer da je broj nocenja tek neznatno pao, prešucujuci naravno da smo ove sezone za razliku od prošle trenutno u minusu od pola milijarde eura koliko je ove godine manje potrošeno. . A što reci tek o Hrvatskoj kao zemlji znanja? Još u proljece ove godine HDZ-ov mag od obrazovanja Dragan Primorac, porucivao je kako su sredstva za besplatne udžbenike osigurana i kako se roditelji ne moraju ništa brinuti, da bi nekoliko mjeseci kasnije uslijedio pravi salto mortale i hladnokrvna poruka iz Vlade da se roditelji sami moraju snaci kako znaju i umiju da bi svojoj djeci osigurali knjige za koje su do nedavno tvrdili da su osigurane. U tom trenutku, Hrvatska je postala bukvalno zemlja znanja gdje su gradski travnjaci pretvoreni u prave buvljake školskih knjiga gdje se za cca 10 kuna po knjizi koja leži na prašnjavoj zemlji ostvaruje san zemlje znanja. I nakon samo ovih par kratkih crtica, sjetih se izjave HDZ-ovog predsjednickog kandidata za predsjednika koji izjavljuje da kriza ne postoji, da se Hrvatska odlicno drži, da su novinari krivi za sve, te da bi on kao predsjednik više vremena posvetio hrvatskoj zastavi. A HŽ, HEP, INA i ostale afere koje sad nicu poslije kiše i koje kad bi se zbrojile vjerojatno ne da bi pokrile trenutni hrvatski deficit zbog kojeg je povecan PDV (btw. Ivo Sanader je još 2003. obecao smanjenje PDV-a na 20%) i nametnut krizni porez, vec bi vjerojatno imali cak i nešto novaca za ulaganje u gospodarstvo na nacin na koji to rade zemlje poput Francuske, Njemacke ili Amerike…ali gdje smo mi od njih.. ........................................................................................................

VL
ŠI
Šibenik
21:52 08.05.2011.

Najlipše je točat ja......gledat komade, napasat oči, glumit starog Galeba. Je***** di su ona stara vrimena. Sve se prominilo.

VL
NE
neverane
12:43 09.05.2011.

Novi modni šik u Hrvata.Brioni odijela na debele ,okomite pruge.

VL
DE
detour
12:58 09.05.2011.

daleko od toga da je sanader jedini lopov u hdz-u. dobar dio jos sjedi u saboru. to je stranka tijekom cije vladavine je hrvatska pokradena kao nikad u svojoj povijesti - uz usta puna domoljublja kao znak raspoznavanja.

VL
TJ
TataEU-Janez
13:13 09.05.2011.

tvrdi Ma nije on kriv nego liječnici kod nas u Sloveniji pošto su ga kao dijete zabunom umjesto protiv gripe cijepili protiv inteligencije!

VL
KI
kiwi2
13:15 09.05.2011.

. TataEU iz Kotoribe Da, ti si Slovenac ko i moj mali.

VL
OB
-obrisani-
15:17 09.05.2011.

Nek ide ravno na Bilice, U Split, kamo i pripada. Dosta je smrdio u Zagrebu

VL
LR
ljerka ribolina
17:07 09.05.2011.

ha,ha ....možda Sanader odluči uložiti 10 milijuna kuna u hrvatsku banku!!! ima veliki izbor hrvatskih banaka ko priči....a glupih li Hrvata:-)))

VL
MB
mr_brown
18:07 09.05.2011.

dajte mjesta u novinama i za ostale kriminalce! zašto moramo uvijek gledati hdz pljačkaške njuške, sigurno ima i drugih lopova!

VL
SP
splitskaljeta
22:47 09.05.2011.

Mediji su osudili Ivu Sanadera prije Suda. Mediji su ga dizali u zvijezde dok je bio premijer. Hrvatskim medijima nedostaje profesionalnost.

VL
QW
qwer
23:02 09.05.2011.

poltroni su u novinarstvu

VL
AA
aabbcc
00:24 10.05.2011.

. Ma nigdje u svijetu danas nije dobro reci da si Hrvat, bolje je lagati da si Cigan ili Srbin i petljati.. samo ne govori nigdje da si Krvat, ja Lopov, Ja Zlocinac si....putovnicu po mogucnosti ne pokazuj jer odmah si sumljiv !

VL
OB
-obrisani-
20:55 08.05.2011.

. . .....1,7 miljarde, sto se zna, . je samo onaj najprljaviji novac, opran od kriminalaca i pusten u obtok kroz drzavne financije. Imate i puno pricica o tome, kako su SANADER i kompanija, uvjek samo 20 % unovcenih obveznicaznica prijavljali kao kredit, to znaci, da imamo od toga sto znamo , 80 % vise duga, jer toga je u zadnjih 10 godina bilo za oko 32 miljardu, a 80 % od toga vam povecava dug nam nekih 60 miljardi. Nista strasno,da smo to ulozili u proizvodnju ali uradili smo ono najstrasnjije, pojeli, pokrali, razbacivali, smo.. . E sada taj \"minuli rad\" jedenja lopovluka i razbacivanja ne nosi rezulatete i .. .. Zato je taj hohstapler pobjegao, i zbog upletenosti u Hypo bank, trazenja iz Bruxella da menja Suker, Karamarko, Polancec.... Hypo bank, afera Raifeisen bank afera ,afera brodosplit i da sam odstupi, inace ga ceka kaznena prijava... , jer dok je on EU-a za nas nema. ..ha ha ha ..di su ulizavaci lopovu, izdajici i prevarantu . ..E to su razlozi zbog cega je pala ostavka, ,ima li ijedan Hdze-ovski politicar koji je otisao sa vlasti da je siromasni. .HDZ prolazi na izborima jer su hrvatsku naselili bosanci katolici i njima je najvise u interesu da je HDZ na vlasti jer preko te stranke ostvaruju svoje planove i privilegije, a najvise hercegovci .Pogledajte te koliko je hercegovaca u zagrebu koliko ih se bavi politikom i na kojim su funkcijama po hrvatskoj. Pogledajte koliko je bosanaca katolika naselilo dalmaciju i istru i cime se sve bave vecinom svi imaju obrte ili jace firme ili su na boljim radnim mjestima po cjeloj hrvatsko j,to je taktika HDZ politike kako bi uvjek imali vecinu i biracko tjelo .Zao mi je pravih hrvata i pravih dalmatinaca postali su robovi hercegovcima i bosancima kvazi katolicima a to im je sve omogucio .. HDZ sa svojom politikom . ..pljuc..!!!! .

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 33 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.