Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još su u policiji

Ivo i Vjekoslav Komšić i još jedna osoba privedeni zbog prijetnji

Ivo Komšić, otac osumnjičenog, dolazi u DORH
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
12.04.2018.
u 08:30

Kako su konkretno prijetili 33-godišnjaku za sada nije poznato, no neslužbeno se doznaje da taj događaj nije povezan sa suđenjem Komšićevom sinu Davidu koji je u ponedjeljak nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora

Ivo i Vjekoslav Komšić te još jedna osoba privedeni su u srijedu navečer zbog prijetnji 33-godišnjem mladiću, potvrđeno je u policiji. Trojica osumnjičenih još su na policiji i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje, a očekuje se da će tijekom dana vjerojatno biti prepraćeni sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda radi određivanja istražnog zatvora.

Kako su konkretno prijetili 33-godišnjaku za sada nije poznato, no neslužbeno se doznaje da taj događaj nije povezan sa suđenjem Komšićevom sinu Davidu koji je u ponedjeljak nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora. Ivo Komšić je i u utorak bio doveden na policiju jer je uočen kako se vrzma oko zgrade zagrebačkog Županijskog suda.

Kako se zagledavao u vozilo bio je sumnjiv, pa su čak pozvani pirotehničari radi pregleda. On je odveden u policiju na obavijesni razgovor. Nakon što su s njim razgovarali policajci su ga pustili jer u onome što je radio nisu nađeni elementi kaznenog djela. No, ni 24 sata kasnije Komšić je ponovno završio na policiji, ovaj put zbog prijetnje.

Ivo Komšić, otac osumnjičenog, dolazi u DORH
1/9

Komentara 9

AH
ahaskoro
09:02 12.04.2018.

Oduzimanje putovnice i trenutno deportiranje u bosnu!

FT
feel_the_coruption
09:14 12.04.2018.

Natrag u bosnu sa cijelom obitelji komšić monstruma i čudovišta

DU
Deleted user
09:58 12.04.2018.

Privedena tri čudnovata krznaša !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije