Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SDP-U

Baldasar: Pobjeda Milanovića i u Splitu znači da moram preispitati svoje stavove

Ivo Baldasar
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
03.04.2016.
u 08:25

Po Baldasarovim riječima, sada je na Milanoviću da odluči što će se događati

Predsjednik splitskog SDP i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar izjavio je jučer da je "malo razočaran" što u izborima za predsjednika SDP nije pobijedio Zlatko Komadina te da zbog većeg broja glasova, koje je Zoran Milanović dobio i u Splitu, mora preispitati svoje stavove.

"Malo sam razočaran jer sam očekivao pobjedu Komadine, ali Milanović je dobio više glasova od Komadine i u Splitu, a to znači kako i ja moram preispitati svoje stavove", rekao je Baldasar u subotu navečer novinarima u Splitu.

Baldasar je u kampanji za izbor novog predsjednika SDP otvoreno podupirao Komadinu, a oštro je kritizirao Milanovića.

Na novinarski upit znači li "preispitivanje stavova" i eventualnu njegovu ostavku na dužnosti predsjednika splitskog SDP-a, Baldasar je odgovorio niječno rekavši kako "u ovom trenutku radi stranke nisu dobre ishitrene odluke."

"Osim toga, treba pričekati i stranačku konvenciju 16. travnja ove godine pa ćemo vidjeti kako će se stvar odvijati", kazao je.

Po Baldasarovim riječima, sada je na novom-starom predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću da odluči što će se događati.

>> Milanović slavi pobjedu: 'Grdno se varaju oni koji misle da je ova utakmica oslabila SDP'

Komentara 36

Avatar navijač
navijač
08:50 03.04.2016.

Svatko tko imalo razmisli o ovim sdp - ovim izborima lako može uočiti da je Milanović pobjedio zato što su za njega glasali svi srbi u stranci. Sad bi se moglo reći da sdp znači " srpska demonkratska partija" .

DH
dalibor.hren
09:19 03.04.2016.

Sve je čisto ko suza: u kutijama su bili listići prije početka izbora, a neke su i otvorene prije kraja glasanja! Hahahaha

U1
ursus_1212
09:55 03.04.2016.

Svi će te vi zafrulit, nasljednici komunističke partije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije