Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se

Todorić: Ne skrivam se i moja je savjest čista. Vlasti znaju moju adresu

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
02.11.2017.
u 16:36

Moji su odvjetnici u stalnom kontaktu s vlastima i nadležnim institucijama, rekao je Todorić

Ivica Todorić oglasio se danas opet na svom blogu i poručio da se ne skriva, ali da ima pravo na protivljenje političkom progonu.

Podsjetimo, tjeralica za Todorićem objavljena je na stranicama Europola, čime se Todorić našao na listi najtraženijih bjegunaca Europe.

"Ne skrivam se i moja je savjest čista, ali kao čovjek kojem su duboko povrijeđena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvaćanje unaprijed konstruirane krivnje", objavio je Todorić.

"Moji su odvjetnici u stalnom kontaktu s vlastima i nadležnim institucijama kojima je poznata moja adresa, i to još od prije nego je protiv mene pokrenuta bilo kakva istraga", dodao je.

Ključne riječi

Komentara 97

MU
Muncimir
16:49 02.11.2017.

Ivica, jedno retorično pitanje: Ako ti je savjest čista zašto nisi u Hrvatskoj da to dokažeš? Hm, malo razmisli ...

HR
hromcan
16:50 02.11.2017.

Todoriću da imaš muda pojavio bi se ali ti si običan štakor koji se svih ovih 20 i nešto godina krio iza politike a sad je pipa presušila i ti si ukrao koliko si mogao pa pobjego.

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
16:50 02.11.2017.

Ne skrivam se, ali me nema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije