Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Todorić:

'Ukidanje povjerenstva dokaz je da Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru'

Ivica Todorić
Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL
1/7
22.11.2017.
u 16:23

Današnje odluke o ukidanju povjerenstva koje je donijela vladajuća većina sumrak su pravne države i suspenzija svih demokratskih standarda i europskih vrijednosti - poručio je Todorić

Ivica Todorić oglasio se danas na svom blogu poručujući kako je "ukidanje saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor najzorniji dokaz kako premijer Andrej Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru".

- No, kriminal koji se nagomilao oko Ramljakove družine nakon što je Vlada progurala neustavni Lex Agrokor nikada neće moći sakriti, jer nezakonitosti i pljačka su poprimili epske razmjere. Zato i silna želja da se kriminal sakrije samo prokazuje sve koji su u njemu ogrezli. Samo Saborsko istražno povjerenstvo, bez ulaska u detalje i dijelove istrage, jer to s njima nema niti veze, moglo je u najkraćem roku razotkriti zastrašujuća djelovanja Plenkovićeve Vlade koja nadgleda i podupire Ramljakove kriminalne aktivnosti i javnosti pokazati svu veličinu pljačke privatne imovine koja se mjeri milijardama. Današnje odluke o ukidanju povjerenstva koje je donijela vladajuća većina sumrak su pravne države i suspenzija svih demokratskih standarda i europskih vrijednosti - poručio je Todorić.

Pogledajte i video Ivica Todorić u Londonu:

Komentara 16

B2
bokida 2
16:50 22.11.2017.

Očito ovaj bjegunac u Hrvatskoj ima Marasa, Bernardića i Grmoju kao odvjetnike.

DU
Deleted user
18:01 22.11.2017.

Gadite mi se svi; svi vi, kada se razotkrije afera, znate svašta, prijetite da ćete sada reći sve o svima,,,bla-bla. Ma treba vas sve odmah u ćelije i pitati kako to da znate sve tek onda kada vam se malo zaljulja brod sa sefovima?

LU
lukivoda
18:58 22.11.2017.

ovo komedijaško lakrdijaško povjerenstvo samodopadnih nakaza nije u stanju otkrit ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije