Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRINOVIĆ O IZBACIVANJU ČLANOVA
Povratak na članak

'Mišić i Martinović priklonili su se opciji koja već 20 godina uništava Hrvatsku'

Mišić i Martinović priklonili su se opciji protiv koje smo se borili i koja već 20 godina uništava Hrvatsku

Komentari 59

GU
Gustirna
22:40 01.11.2017.

Cuj ti njega...jos ovo ljeto su razrheseni stranackih duznosti..covjek bi rekao da je to neka stranka sa miljun clanova....

VL
US
USA
22:44 01.11.2017.

Nakon sto sam odgledao Otvoreno gdje je Marica Vidakovic obrisala pod svojim stavom i postenjem te vrlo jasno razlozila ekonomsko stanje u Agrokoru. Pod je naravno obrisala sa jadnim populistom Lovrinovicem koji je zorno pokazao sav amoral svojeg politickog djelovanja.. Ono sto je jos tragicnije je da je taj covjek tzv. ozbiljni ekonomist sto samo pokazuje u kakvu je stranputicu otislo hrvatsko skolstvo.

VL
KO
koraknaprijed
05:28 02.11.2017.

Jadni mi ako si ti Bero,MarasGrmoja,Bulj i Pernar naši spasitelji.

VL
DU
Deleted user
22:50 01.11.2017.

Prvo bi Lovrinović morao objasniti aferu s velikim kuvertama novaca bez adrese koje su mu davane u ruke dok je bio član Mosta, a sve je ubrzo zataškano bez da je itko saznao o čemu se radi. Nadalje čovjek koji je na visokoj ekonomskoj funkciji u svojoj teoriji poseže za milijardama kuna rezervi koje se nalaze u Narodnoj banci, ili još bolje poseže za milijardama kuna u mirovinskim fondovima drugoga stupa kako bi namaknuo novaca za mirovine. Za Mišića i Martinovića, pametne intelektualce, mudro je što su se maknuli iz te utopijske stranke.

VL
HR
Hrvatska
23:22 01.11.2017.

Misic je jedan gospodin,i bolje da se maknuo od te stranke od par glasaca

VL
DU
Deleted user
07:27 02.11.2017.

Lovrinovic promice mnogo efikasniju politiku, onu po kojoj bi Hrvatska vec u tri godine bila potpuno unistena... tenkre s pedigreom geografskog porijekla :-)

VL
DR
droza
07:12 02.11.2017.

Lovrinović je obični seronja koji iz udobnosti oporbene fotelje tobože zaziva nekakve promijene. I njemu je, kao i drugima, prilikom rekonstrukcije vladajuće većine ponuđeno da uđe u izvršnu vlast i preuzme odgovornost. Zašto to nije tada učinio i na taj način dao svoj stručni doprinos i u konačnici smisao imenu stranci kojoj pripada "Promjenimo Hrvatsku."

VL
BR
brojevi
07:23 02.11.2017.

Nesuđenom guverneru največa kvaliteta, osim iskljućivosti i teške naravi, je naknadna pamet i nametanje vlastitih stavova do mjere kad je i sam sebi oponent. "Ein Volk, ein Reich, ein Führer."

VL
EN
englezac
08:05 02.11.2017.

Cesto procitam kako neki spocitavaju Plenkovicu sto u koaliciji drzi Pupovca, pa nije ga smjestio Plenkovic, nego bas ovi sto prigovaraju Plenkovicu:Lovrinovic ,Pernar, Esih,Hasanbegovic,Glasnovic,komplet HSS i umjesto da navedeni podrze Plenkovica oni mu podmecu klipove .Plenkovicu mjenjaj izborni zakon pa pa se rjesi i Ti i sve buduce vlade ovih prilipaka koji hoce da upravljaju drzavom ko da su ,unajmanju ruku,oni pobjedili pa diktiraju uvjete.

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
23:47 01.11.2017.

Onaj tko živi u Hrvatskoj ne mora biti nobelovac da bi razumio o čemu se radi kad je Todorić dobio kredit od ruske banke za kupovinu Merkatora. Dakle a) ne može se dobiti kredit nigdje osim kod Rusa i b)) kupuje se Merkator kojeg se rješavaju Slovenci . Ako nikome ništa nije bilo jasno prije tada mu je moralo svanuti što je Agrokor. To je zrcalna slika zemlje prožete korupcijom, koja se davi u tranzicijskom blatu jer se njom loše upravlja, u kojoj raznorazni lobiji donose zakone koji se onda još selektivno primjenjuju. Postoji li nešto gore od toga. Teško, jer smo tanki u ljudskim resursima, jer nemamo nikakve vizije ni strateškog načina razmišljanja i jer nas ubija negativna selekcija kadrova kako u politici i javnom sektoru tako bogme eto i u "realnom". Jedino što nam usporava brzi bankrot i doslovnu okupaciju zemlje je turizam, ali tamo gdje ga nema (Slavonija) vlada crna kuga.

VL
DU
Deleted user
07:32 02.11.2017.

Stranka to sam ja... glasaca ni u tragovima, da nije bilo Zivog zida saborske bi sjednice tenkre bi gledao na televiziji

VL
EN
englezac
07:26 02.11.2017.

Drago Jakovcevic i Ivan Lovrinovic su dva "konsultanta",prvi instruira Bozu Petrova i "MOST" a drugi instruira "Zivi zid" i "Franka"Aleksica..Sto se tice druge dvojice Jure Martinovica i Ivice Misica sam ih je Bog pogledao kad ih je Lovrinovic iskljucio iio i tako ce sacuvati ono sto je najvrednije kod postenog covjeka a sto Lovrinovic niti je imao niti ce imati.Lovrinovic bi dao Gucu Goru za fotelju Guvernera Narodne Banke

VL
M3
Miške 3
06:01 02.11.2017.

Hrvatska ima premalo političkih stranaka, samo preko 160 ( jadna Austrija samo 4). Trebalo bi za osnivanje stranke uvesti cenzus " jedan čovjek- jedna stranka". I tako bi svih 3,600.00 građana imali svaki svoju stranku. To se zove demokratija. I bili Švicarska, kako je Koli obećala.

VL
BR
brojevi
08:44 02.11.2017.

Lovrinović je kapacitet možda pred brucošima. Na njegovu nesreću na drugoj je strani Plenković, čovjek nove političke paradigme pa nije čudo da su Mišiću i Martinoviću dojadila jalova i neučinkovita teoretiziranje profesora kao i kaotična i destruktivna oporba u misiji; "Čim gore tim bolje".

VL
DU
Deleted user
22:44 01.11.2017.

Lovrinović je otkrio toplu vodu. Ako sam ja, koji ih ne poznajem, to vidio iz aviona, kako Lovrinović kao predsjednik stranke nije vidio s kim "tikve sadi"?! To samo govori o njemu kao čovjeku i političaru i njegovim stvarnim kapacitetima.

VL
DU
Deleted user
07:58 02.11.2017.

Boze sacuvaj Hrvatsku od Lovrinovica i slicnih njemu.Da on postene Guverner NHB-a sa njegovim poznavanjem ekonomije sigurno propadamo.vrijeme dogovorne ekonomije je proslost.osim sto je bahat,on je i bezobrazan i vrijeda:kako bi to mogao seoski ucitelj sa njim u rang,a on je profesor na ekonomskom fakultetu.dobro su ga gradani Zagreba skuzili i pokazali na izborima sto o njemu misle.

VL
KA
karlodrago
07:46 02.11.2017.

Lovrinović bi silom u HNB pa bi sve rušio što nije za njega. Još će se načekati dok mu se želje ispune.Možda mu živi zid ispuni želje a to će biti na svetog Nikada.

VL
SS
sokac sa drave
09:55 02.11.2017.

Citaj samo komentare svi dotepenci se svrstali uz pljackase Hrvatskog naroda.

VL
SI
siskic
07:28 02.11.2017.

pa kome će drugome ???? hvataj što se drpiti da.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:53 01.11.2017.

Ovo kao neke dvije pametne persone, dajte molim vas da im date klupu na dolcu riknuli bi drugi dan, samo pare njih zanimaju i ništa drugo, naravno dobivene a ne mukom i radom zarađene, seoske stranačke varalice niš koristi. kaoao i svi drugi seoski čmrlježi.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.