Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ivica Kirin ponovno na optuženičkoj klupi: Nisam kriv!

Prema USKOK-u, zbog Kirinovih je postupaka zlouporabe položaja i ovlasti državni proračun oštećen za oko 7,5 milijuna kuna
24. travnja 2014. u 10:31 9 komentara 1628 prikaza
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Na Županijskom sudu u Zagrebu danas je nastavljeno suđenje Ivici Kirinu zbog zlouporabe položaja i ovlasti za aferu Fimi-media. Iz formalnih razloga suđenje je počelo ispočetka, a bivši je ministar ponovio kako se ne osjeća krivim.

Kirina se tereti da je kao ministar unutarnjih poslova oštetio MUP surađujući s marketinškom agencijom Fimi-media jer je od 2006. do 2008. kao ministar, na zahtjev Mladena Barišića, tadašnjeg rizničara HDZ-a, naložio stručnim službama MUP-a da poslove promidžbe za Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa sklope s Fimi-medijom. USKOK tvrdi da je Kirin to učinio iako je znao da se tako prikupljaju sredstva za HDZ.

Prema USKOK-u, zbog Kirinovih je postupaka zlouporabe položaja i ovlasti državni proračun oštećen za oko 7,5 milijuna kuna.

>> 'Izašli su iz opanaka u cipele i sad nam pametuju!'

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Florida_manatee
  Florida_manatee:

  Jok. Ja sam kriv.

 • rottweil:

  pazi facu, blago teleći pogled,hahahaha, još bi se čovjek i prevario, kad ono iza te maske još jedna lopina

 • Avatar pf
  pf:

  Jubitoo ! Bože sečuvaj. Ovom liku je IQ na razini sobne temperature. Sve što je pročitao je '' PALOMA '' što piše na roli papira dok sjedi na WC.