Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Ivanu Zvonimiru Čičku spale hlače dok se fotografirao s predsjednicom

Čičak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
08.12.2015.
u 16:10

Imam tumor, teško sam bolestan i ne smijem nositi remen. Posljednjih 15 godina imao sam 17 operacija na trbuhu, a uskoro me čekaju nove, kazao je Čičak

Tijekom zajedničkog fotografiranja s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak ostao je bez hlača. Iznenada su popustile i pale na pod, a nezgoda ga je zatekla tijekom svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u povodu Međunarodnog dana ljudskih prava, gdje je održana dodjela nagrada Hrvatskog helsinškog odbora. Istodobno, članovi HHO-a od predsjednice su dobili Povelju RH, no kada je nezgoda na trenutak zasjenila svečani čin, u pomoć su priskočili oni najbliži, pa i predsjednica koja je pridržala Povelju.

Fotografije su trenutačno postale hit na portalima i društvenim mrežama, izazivajući salve smijeha, no iza nezgode krije se nimalo smiješna situacija, otkrio nam je Ivan Zvonimir Čičak.

Imam tumor, teško sam bolestan i ne smijem nositi remen. Posljednjih 15 godina imao sam 17 operacija na trbuhu, a uskoro me čekaju nove. Zbog teškog zdravstvenog stanja već osam mjeseci živim na moru i moji bližnji savjetuju me da se klonim posla, ali ne mogu si pomoći jer sam navikao biti u pokretu – kazao je Ivan Zvonimir Čičak, dodajući kako nije lijepo smijati se bolesnome čovjeku, s čime je lako složiti se. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije