Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnica Mosta

Ivana Ninčević Lesandrić čeka dijete: 'Presretni smo, stiže u rujnu'

Ivana Ninčević Lesandrić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.04.2019.
u 18:09

Ninčević Lesandrić rekla je kako liječnik već zna spol, ali da nije željela da joj ga otkrije jer želi da to bude iznenađenje. Radne obveze zasad ne planira smanjivati i poručuje: "Radit ću sve dok budem mogla".

Zastupnica kluba Mosta Ivana Ninčević Lesandrić potvrdila je da je trudna i da joj prinova stiže u rujnu.

- Suprug i ja smo presretni. Krajem rujna stiže nam prinova. Jedva sam dočekala da mi liječnik kaže da je sve u redu i da mogu napokon 'prodisati' - potvrdila je za 24 sata Ninčević Lesandrić, koja je trudna malo više od četiri mjeseca.

Prva tri mjeseca imala je trudničke mučnine, a kao i većini trudnica samo joj se spavalo. 

- Suprug mi se smije i stalno govori: Konačno da i tebe netko zeza i ne da ti mira - kroz smijeh priča zastupnica koja je široj javnosti postala poznata nakon što je u Saboru podijelila potresno iskustvo kiretaže "na živo", dok su liječnici tvrdili da je dobila anesteziju.

Ninčević Lesandrić rekla je kako liječnik već zna spol, ali da nije željela da joj ga otkrije jer želi da to bude iznenađenje. Radne obveze zasad ne planira smanjivati i poručuje: "Radit ću sve dok budem mogla".

VIDEO Zastupnica u Saboru šokirala osobnim priznanjem o iskustvu u hrvatskoj bolnici:

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
18:26 09.04.2019.

Čestitam.Neka malih Hrvata.

ZA
zadar1
20:56 09.04.2019.

a od nje jos samo trebamo saznati dali ima urednu stolicu!!!!🤣🤣🤣

NI
nina7x
00:10 10.04.2019.

Čestitke i Vama i kolegici Čikotić. Bit će mladosti u Mostu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije