Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio jako aktivan

Vrdoljak izbrisao profile na društvenim mrežama

Ivan Vrdoljak
Patrik Macek/PIXSELL
13.06.2017.
u 21:09

Nakon što su ga mnogi počeli percipirati kao stvarnog vođu oporbe, Vrdoljak je učinio kopernikanski prevrat i nestao iz političkog života. Sada je ugasio i profile na društvenim mrežama...

Ivan Vrdoljak, bivši predsjednik HNS-a, izbrisao je svoj profil na Twitteru, istom onom putem kojeg je uoči drugog kruga lokalnih izbora dao naslutiti da njegova stranka ulazi u koaliciju s HDZ-om, piše 24 sata.

- Danas sigurniji nego ikad, na reformi obrazovanja lomi se budućnost Hrvatske. I to prava, izvorna reforma bez ideologije, nošena energijom i emocijom za budućnost, a pokretana strašću ljudi koji su je stvarali. Učinit ću sve što je u mojoj moći da krene što prije makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici, napisao je tada Vrdoljak i, prema mišljenju mnogih, naštetio Anki Mrak Taritaš u utrci za zagrebačku gradonačelnicu. 

Iako je nedavno najavio kako će nastaviti objavljivati tweetove, od danas Vrdoljak više nema Twitter profil.

Osim Twittera koji više nije aktivan, nedostupna je i Vrdoljakova Facebook stranica

Komentara 20

SD
sdpesticid
22:01 13.06.2017.

otišao postavljati razdjelnike bez halabuke.

Avatar dobry
dobry
01:22 14.06.2017.

Koliko je tek njemu rastrošni Plenković obećao, kada je Glasnović za jedan jedini glas dobio preko MILIJARDE...Kod Pupovca osmijeh od uha do uha a Vrdoljak blista od sreće...Ima se, može se, nije Plenković bez veze stopirao istragu o sistemski pokradenih preko 40 MILIJARDI iz Agrokora, koje su kreditirali svi. Tipično "domoljubski"...

KO
koraknaprijed
04:33 14.06.2017.

Ovome bajbuk ne gine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije