Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivan Šuker: Hrvoja Vojkovića treba smijeniti!

Ivan Šuker
Luka Klun/VLM
17.02.2010.
u 10:37

- Što se mene tiče, nakon svega što se događa u Croatia osiguranju, nanijeli su veliku štetu kompaniji i sankcije su neophodne u vidu ostavke, rekao je Šuker.

Ivan šuker, ministar financija ujedno i predsjednik Nadzornog odbora Croatia osiguranja, gostujući jutros u emisiji "25 minuta" Radija 101, izjavio je kako i Hrvoje Vojković, predsjednik uprave CO, i Damir Mihanović, član uprave, trebaju biti smijenjeni.

- Što se mene osobno tiče, nakon svega što se događa u Croatia osiguranju, nanijeli su veliku štetu kompaniji i sankcije su neophodne u vidu ostavke, rekao je ministar Šuker, prenosi T-portal.

Ministar Šuker isto je ponovio i u razgovoru za HTV.

Komentara 7

ZG
zg2012
11:14 17.02.2010.

Što se mene osobno tiče, Ministar financija i sadašnja Vlada učinili su puno veću štetu svima nama od Hrvoja Vojkovića. O ostavkama govoreći...

OB
-obrisani-
11:40 17.02.2010.

Što se mene tiče svinjogojstvo treba biti predmet istražnih organa i lustracije.

XY
xychhr200
11:48 17.02.2010.

I taj govori o šteti..!!??!! Pa zar ga nije sram... nakon što je s njegovom HDZ-ovskom bratijom u potpunosti upropastio cijelu državu, a ne samo jednu firmu..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije