Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMIO KISIK

Ivan Račan hospitaliziran zbog korone: 'Pogoršalo mi se stanje s disanjem'

Ivan Račan
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
06.01.2021.
u 12:03

Kako je naveo, razvija mu se infekcijska upala pluća

Ivan Račan, član predsjedništva SDP-a i sin prvog predsjednika SDP-a Ivice Račana, na svom je Facebook profilu pratitelje izvijestio o svojoj borbi s koronavirusom. Stanje mu se, kako je naveo, pogoršalo pa je hospitaliziran u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević". 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

- Noćas mi se pogoršalo Covid-19 stanje sa disanjem. Došao sam u bolnicu Fran Mihaljević i tu ću biti do daljnjega. Na kisiku sam. Infekcijska upala pluća se razvija. Stanje je srednje teško. Na izravno pitanje doktoru trebam li za svaki slučaj pripremiti oporuku, odgovorio je - ne još, da će biti puno vremena za to ako dođe do pogoršanja. "Zdravi i veseli bili!" govorio je Mosor - napisao je Račan u objavi nakon koje je dobio mnogo komentara podrške. 

Nocas mi se pogorsalo Covid-19 stanje sa disanjem. Došao sam u bolnicu Fran Mihaljević i tu ću biti do daljnega. Na...

Objavljuje Ivan RačanSrijeda, 6. siječnja 2021.

 

Ključne riječi

Komentara 34

LI
linkser2
12:12 06.01.2021.

poznat je po tome što mu je otac poznat

DU
Deleted user
13:04 06.01.2021.

Smanjiti unos alkohola i skinuti jedno pedeset kila, i bit će bolje. Htjedoh reći i smanjiti stres i manje raditi, al' sjetih se; to se ionako nikad i nije oznojilo korisnim, poštenim radom, pa ostajem na cugi i kilama...

Avatar Asterix
Asterix
13:18 06.01.2021.

Političari bi trebali promovirati zdravi život pa i kada nisu na vlasti i u vrhu politike. Čovjeku želim ozdravljenje kao i svim drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije