Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZASTUPNIK

Pernar objavio fotku iz saborskog restorana: 'Ovo je jeftinije nego u studentskoj menzi!'

pernar
Foto: Facebook
1/6
11.10.2016.
u 12:31

Pernar se također danas pohvalio kako mu taksist nije htio naplatiti vožnju

Ivan Pernar iz Živog zida, koji je na prošlim izborima prvi put izabran u Sabor, danas je na Facebooku objavio fotografiju ručka iz saborskog restorana ističući nisku cijenu.

– Pohane bukovače s pireom i salatom, 18 kn u saborskom restoranu, jeftinije nego u studentskoj menzi! – objavio je Pernar.

Pernar se također danas pohvalio kako mu taksist nije htio naplatiti vožnju.

– Upravo me taksijem od Oranica do Ljubljanice odvezao taksist Bojan Divjak, nije mi htio ništa naplatiti. Rekao sam mu da nije problem, da, Bogu hvala, imam čime platiti, nije htio ni čuti – objavio je Pernar.

>> Sinčić, Pernar i Palfi osnovali novu stranku – Jedina opcija!

>> Ministarstvo uprave potvrdilo: Primili smo zahtjev za upis Jedine opcije

Komentara 103

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:36 11.10.2016.

I to je vjerojatno normalno, da ljudi sa plaćama od 15 999 kn do 25 999 kn NETO imaju subvencioniranu hranu u istom iznosu kao i studenti bez primanja.

OS
osica
12:40 11.10.2016.

Pernaru, odi jedan dan u vrtiće i dječje domove slikati ručak, možda će ti ovaj tvoj onda prisjesti, ako si tako principijan. Ja sam mislila " bojkot privilegija" kad tamo uživanje".

Avatar Matija22
Matija22
12:36 11.10.2016.

sebi su stavili 10 kuna ručak i lova od 30 tisuća kuna mjesećno plaća tako da više love spreme u džep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije