Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ročište u Ndoli

Ivan Pernar na sud došao gotovo neprepoznatljiv: Svjedoči da je jedan od Hrvata rođen kao žena

Zagreb: Saborskoj straži već je smiješno svakodnevno iznositi Pernara iz sabornice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
26.05.2023.
u 10:51

Pernar se ipak pojavio na sudu na kojem će svjedočiti protiv uhićenih Hrvata. Najavom njegova svjedočenja zgrožene su obitelji uhićenih jer im nije jasno kakve veze on ima sa slučajem

Ivan Pernar ipak se pojavio danas u Ndoli, na suđenju Hrvatima u Zambiji koje se sumnjiči za trgovinu ljudima u pokušaju. Iako je na prošlom ročištu otpao sa liste svjedoka tužiteljstva, danas već svjedoči. Spremno je pozirao novinarima, a prema fotografijama koje je objavio Jutarnji list, Pernar je vidno mršaviji. Nije poznato je li to zbog malarije od koje je, kako je pisao po društvenim mrežama, prošlog tjedna bolovao. 

"Dok sam bio u apoteci, sjeo sam na pod, nisam mogao stajati više", požalio se tada i dodao da je test na malariju bio pozitivan. No čini se da je bolest sad iza njega. 

FOTOGALERIJA: Četiri hrvatska para već su šest mjeseci u Zambiji

Zagreb: Saborskoj straži već je smiješno svakodnevno iznositi Pernara iz sabornice
1/15

"Ivan Pernar upravo svjedoči na sudu o tome da je jedan od uhićenih Hrvata rođen kao žena, a sada tvrdi da je muškarac", doznaju 24sata od zambijske novinarke koja je prije toga javila da je Pernar djelovao uzbuđeno. Najavom svjedočenja zgrožene su obitelji uhićenih Hrvata jer im nije jasno kakve veze on ima sa slučajem.

Suđenje iz minute u minutu pratite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar zlocestoca
zlocestoca
11:18 26.05.2023.

Pitanje za novinare VL: Da li je netko poslao upit u HEP d.d. u kojem je statusu radni odnos njihovog djelatnika Damira koji je zaglavio u Zambiji, te kako navedeni pravda izostanak sa radnog mjesta? Hvala.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
12:19 26.05.2023.

Ja sam ga prepoznao na prvu.

Avatar miro.f.miric
miro.f.miric
12:11 26.05.2023.

hahaha "gotovo neprepoznatljiv", ja mislio da zgleda ko dr.Dabić, a kad tamo Pernar vulgaris. Dajte ne preuveličavajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije