Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEKSAS

Istraga otkrila detalje o smrti bogatašice: Pijana vozila Teslu pa slučajno upala u jezero na imanju

Švicarska: John Kerry i Bono Vox dolaze na DLD Burda Event u sklopu sajma  WEF 2016
Foto: Giancarlo Cattaneo
1/2
21.03.2024.
u 07:27

Chao je bila predsjednica i izvršna direktorica brodarske obiteljske tvrtke Foremost Group koja upravlja globalnom flotom brodova za prijevoz rasutog tereta.

Bogatašica Angela Chao (50) bila je pijana kada je svojom Teslom upala u jezero na ranču u Teksasu nakon čega je poginula. Nesreća se dogodila 10. veljače nakon večere koju je imala sa prijateljima na imanju u blizini Johnson Cityja. Ured šerifa okruga Blanco objavio je rezultate istrage te je otkriveno da je razina alkohola u njezinoj krvi bila gotovo tri puta veća od dozvoljene granice, javlja BBC.

U istrazi se navodi kako je smrt Chao bio 'nesretni slučaj'. Ona je sa sedam prijateljica provodila vikend na imanju. Nakon večere u gostinjskoj kući krenula je u glavnu kuću. Tijekom okretanja automobila slučajno je krenula unatrag s automobilom i završila u jezeru. Prijateljica Amber Keinan rekla je detektivima da ju je gospođa Chao nazvala u 23:42 i rekla da je auto u vodi i da je ona zarobljena unutra.

VEZANI ČLANCI

- Chao je rekao Keinan da voda raste i da će ona umrijeti te je rekla 'Volim te' - stoji u izvješću.  Policijsko izvješće opisuje kako su je prijatelji i policija pokušali spasiti. Neki od prijatelja s ribnjaka su 'bjesomučno vrištali' na službenike. Policajci su na kraju razbili staklo na vozačevoj strani potopljenog automobila, izvukavši Chao iz vozila. 

Chao je bila predsjednica i izvršna direktorica brodarske obiteljske tvrtke Foremost Group koja upravlja globalnom flotom brodova za prijevoz rasutog tereta. Bila je udana za milijardera Jima Breyera.

VIDEO Majstor parkinga: Udarili auto, procijenili štetu i mirno odšetali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije