Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za starije od 18!

Ispovijest sarajevske swingerice: I političari orgijaju

Swingerski klub
Slavko Midzor/PIXSELL
04.07.2013.
u 12:44

Tu je i veliki broj javnih osoba, pa čak i političara i svi oni drže do diskrecije budući da bi im saznanje o njihovu "malom hobiju" (smijeh) moglo uništiti živote i karijere

– Sve je počelo u šali. Jedne me večeri suprug pitao kako bi bilo da u naše seksualne odnose uključimo još jednu ženu. Prvo sam se nasmijala, a zatim sam se i sama zapitala kako bi to bilo. Zaista me zanimalo. Budući da sam već ranije imala "izleta" sa ženama, to mi se učinilo prilično uzbudljivim. Nakon nekoliko mjeseci šala na taj račun, odlučili smo se i za ozbiljniji korak. Pozvala sam prijateljicu za koju sam znala da ima biseksualnih sklonosti, ali i da je veoma diskretna i dogodilo se što se dogodilo. Međutim, nisam željela ostati dužna suprugu te sam ga upitala zašto sljedeći put ne bismo pozvali i nekog muškarca. Iako je veoma liberalan, postupio je prilično balkanski te je rekao da to ne dolazi u obzir. Nisam željela odustati iz čiste ženske sujete te smo se na kraju usuglasili da pokušamo sa swinganjem.

Tako je započela svoju priču jedna "swingerica" iz Sarajeva koje je za Klix.ba podijelila svoje najintimnije iskustvo. Najteže je bilo pronaći partnere, kaže, parove koji su "normalni, kulturni i diskretni". Dodaje da susretu predstoji poduže upoznavanje partnera, a suprug i ona preferiraju obrazovane osobe u tridesetima.

– Oni su se pokazali najpouzdanijima, dodaje napominjući kako se u "swing zajednicama" nalaze i starije osobe koje žele oživjeti svoj seksualni život te mlađi parovi koji eksperimentiraju i još ne znaju što žele.

– Ako se nalazite s provjerenim ljudima nema problema s diskrecijom. Tu je i veliki broj javnih ličnosti, pa čak i političara i svi oni veoma drže do diskrecije, budući da bi im saznanje o njihovom "malom hobiju" (smijeh) moglo uništiti živote i karijere. Suprug i ja imamo pravilo da nikada ne dovodimo ljude kući i da se nalazimo tek nakon dužeg video razgovora na Skypeu, a i to prvo na nekom neutralnom javnom mjestu, odakle vrlo lako možemo neprimijećeni otići. Naravno, ljudima ne možete zabraniti da pričaju, ali mi do sada nismo imali nikakvih problema, kaže.

No, uskoro će ovaj par prestati sa swinganjem jer žele postati roditelji.

– Planiramo uskoro postati roditelji te mislimo da nije baš u redu da dijete ostaje kod kuće dok mama i tata swingaju. S roditeljstvom će sve postati stvar prošlosti, zaključuje.

>>Rusi u Istri unajmili raj za swingere

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije