Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Isplanirajte svoju sljedeću avanturu uz vrhunsku kartu autocesta

PR
Autor
PR članak
21.06.2018.
u 14:22

HAC i Večernji list donose sveobuhvatnu kartu hrvatskih autocesta koja će vam pomoći u planiranju puta iz snova

Što je putovanje bliže, to je više planiranja, ali i uzbuđenja oko nadolazećeg puta. Pripremite svoje društvo za put i okupite se oko HAC-ove autokarte, koju ćete moći pronaći 24. lipnja na dar uz Večernji list.

Osim jasno ucrtanih ruta, karta nudi obilan sadržaj koji poboljšava i olakšava svako putovanje. Tako možete pronaći označene atrakcije u blizini izlaza sa autocesta, kako biste nadodali uspomene u svojem putovanju, ali i korisne savjete za sigurniju i lakšu vožnju.

Posebna značajka je i popis svih električnih punionica na autocesti, koje su također i jasno prikazane kako bi vozači električnih automobila mogli lako isplanirati dulji put. Svoju autokartu hrvatskih autocesta potražite 24. lipnja na dar uz Večernji list i isplanirajte savršeni put do svoje sljedeće avanture.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?