Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Ispitivanjem novih svjedoka nastavlja se suđenje Smiljani Srnec

Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
14.11.2019.
u 07:30

Podsjetimo, Smiljana Srnec optužena je da je neutvrđenog dana tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, Nova 29, s ciljem da ju usmrti, svojoj sestri Jasmini tupotvrdim predmetom zadala najmanje pet snažnih udaraca po lijevoj strani glave, nanijevši joj brojne ozljede od kojih je i umrla.

Iskazima novih svjedoka danas se na Županijskom sudu u Varaždinu nastavlja suđenje Smiljani Srnec (45), optuženoj da je 2000. godine u Palovcu ubila tri godine mlađu sestru Jasminu Dominić i tijelo sakrila u zamrzivač. Ti novi svjedoci ne spominju se u optužnici koju je podiglo Državno odvjetništvo.

Poznavali su pojedine članove obitelji Dominić i svjedočit će o nekim susretima s njima. Podsjetimo, Smiljana Srnec optužena je da je neutvrđenog dana tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, Nova 29, s ciljem da ju usmrti, svojoj sestri Jasmini tupotvrdim predmetom zadala najmanje pet snažnih udaraca po lijevoj strani glave, nanijevši joj brojne ozljede od kojih je i umrla.

Komentara 1

AN
ante3
09:00 14.11.2019.

Ako je neosude kojim slučajem onda se cjeli pravosudni sustav mora kompletno mjenjati.Dakle nema logike da ta žena nije znala za ubijenu sestru u škrinji.I da ju je ubila i da prikriva počinitelja njoj bi ja dao maksimalnu kaznu pa neka pjeva borbene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije