Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN
Povratak na članak

Ispitivanjem novih svjedoka nastavlja se suđenje Smiljani Srnec

Podsjetimo, Smiljana Srnec optužena je da je neutvrđenog dana tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, Nova 29, s ciljem da ju usmrti, svojoj sestri Jasmini tupotvrdim predmetom zadala najmanje pet snažnih udaraca po lijevoj strani glave, nanijevši joj brojne ozljede od kojih je i umrla.

Komentari 1

AN
ante3
09:00 14.11.2019.

Ako je neosude kojim slučajem onda se cjeli pravosudni sustav mora kompletno mjenjati.Dakle nema logike da ta žena nije znala za ubijenu sestru u škrinji.I da ju je ubila i da prikriva počinitelja njoj bi ja dao maksimalnu kaznu pa neka pjeva borbene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.