Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne reakcije

Ismijavaju australskog premijera zbog lošeg photoshopa: Bolje da ste mi 'sredili' kosu

Scott Morrison
Foto: REUTERS
1/3
09.01.2019.
u 10:51

Fotografija je vrlo brzo izazvala burne reakcije na društvenim mrežama na kojima su se korisnici rugali i pravili šale na Morrisonov račun

Australski premijer Scott Morrison izvrgnut je u srijedu podsmijehu na društvenim mrežama pošto su članovi njegova kabineta fotošopirali njegovu fotografiju s obitelji, no tako da se čini da na njoj ima dvije lijeve noge.

Na fotografiji koja prikazuje Morrisona sa suprugom i dvoje djece, a trebala je biti postavljena kao službena slika na njegovu osobnom websiteu, premijer nosi blještavo bijele tenisice, ali su obje za lijevu nogu.

Osoba koja je fotošopirala fotografiju imala je plemenitu nakanu, želeći odrpane premijerove "adidasice" zamijeniti novim tenisicama.

Foto: REUTERS

Fotografija je vrlo brzo izazvala burne reakcije na društvenim mrežama na kojima su se korisnici rugali i pravili šale na Morrisonov račun.

Premijerov glasnogovornik je kazao da on nije autorizirao fotografiju, a na Twitteru se oglasio i sam Morrison nastojeći objavom umanjiti nastalu 'štetu', osobito s obzirom na skoru novu izbornu kampanju.

U objavi je napisao da bi njegovo osoblje, kad se već prihvaća photoshopa, umjesto tenisica moglo fotošopirati njegovu kosu.

>> Vlak skoro pregazio neopreznog biciklista

Komentara 1

DU
Deleted user
11:17 09.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je zbilja udarna svjetska vijest od koje mi je zastao dah. Još uvijek sam u velikom šoku i nezapamćenoj nevjerici. Razmišljam o posjetu psihoterapeutu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije