Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Iskrenje predsjednica - premijer

n
Foto: VL
28.10.2017.
u 00:05

Plenković i Grabar-Kitarović nisu prešli Rubikon, još se nije zbilo ništa jako loše

Kada je prije godinu dana i hrvatski premijer Andrej Plenković došao iz redova HDZ-a, svi su očekivali da će dvije najvažnije političke figure – predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i on već i po svjetonazorskoj bliskosti i pripadnosti istoj političkoj opciji – politički upravljati Hrvatskom u punoj suglasnosti.

Počelo je lijepo, no ubrzo su počela iskrenja, koja su, eto, nakon godine dana već izrazita.

Zadnji primjer njihova političkog neslaganja jest odnos prema Agrokoru, odnosno svrsi i opstojnosti saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor.  Kojemu Plenković očito ne vidi budućnosti, dok predsjednica opetovano izjavljuje kako je ono potrebno.   

>>Cijelu priču pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>12 zahtjeva MMF-a Hrvatskoj

>>Hrvati 13, a Slovenci 3,6 milijuna kn plaćaju za blindirana vozila

>>Ike Mandurić: Isus dolazi na brucošijadu jer je izlaz iz vjerskog geta u uličnoj evangelizaciji

>>Tabu-tema: Čak 90 posto studentica žrtve su seksualnog uznemiravanja

Foto: VLm

 
Ključne riječi

Komentara 10

PO
pozornik66
23:33 27.10.2017.

Čin sam vidija naslov, znao sam da je to priča Ive P-Š, ostalo nisam ni čita

TT
tTony
04:25 28.10.2017.

Presjednica i Premijer imaju razlicito vidjenje i jedno i drugo ima svoju svrhu .Netriba to puno analizirat to je normalno kao sto je normalno da bracni par ima razlicito vidjenje ne rastaju se svi radi toga samo koji ne postivajuju razlicita misljenje.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:57 28.10.2017.

U biti največi krivci što HDZ dobija izbore su APSTINENTI I oni koji poništavaju listiće jer naime! Oko milijun birača glasaća sveukupno a 33% od onih koji glasaju podržava HDZ što je oko 330.000 tisuća a toliko je samo Ivan Vilibor Sinćić dobio na predsjedničkim izborima SAM kao kandidat! Kad bi ti izašli na izbore i dali glas trečim opcijama + još MILIJUN apstinenata HDZ-SDP kasta biila pometena u zapećak politike i parlamenta!! To nam je jedini spas!!!! Bero se u SDP želi uhljebit ko car a Šeks želi uvest dvostranačje pa da HDZ-SDP svojim institucijama suda,pravosuđa,policije doživotno štiti svoje krim organizacije! To bi bila SUSPENZIJA demokracije koje i onako ima tek u tragovima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije