Naslovnica Vijesti Crna kronika

Iskočio iz šikare i silovao djevojku u Prečkom. Dobio pet i pol godina zatvora

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju
02. travnja 2019. u 16:26 12 komentara 2139 prikaza
zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/pixsell

Na Županijskom sudu u Zagrebu A. K. (37) nepravomoćno je osuđen na pet i pol godina zatvora zbog silovanje studentice. Presudu je mirno saslušao te je nakon toga vraćen u istražni zatvor u kojemu je od lipnja 2018. godine, piše 24 sata

Silovanje otprije poznat kao ubojica Riječki monstrum uhodio i silovao žrtvu: 'Još nisi vidjela zvijer'

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju. Otegotnim je cijenila težinu kaznenog djela i okolnosti u kojima ga je počinio.

Ilustracija Na splitskom području Djevojci (17) prijetio i gušio je pa je silovao na novogodišnju noć

On je lani 27. lipnja u 16.10 sati iskočio iz šikare na poljskom putu između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Zgrabio je ženu rukama oko struka. Prestravljena žrtva uspjela se nakratko otrgnuti, no predator ju je uspio zgrabiti i baciti u grmlje. Potom je uzeo njezinu osobnu iskaznicu i rekao joj da sad zna gdje stanuje te joj zaprijetio da ne smije ni zucnuti jer je gotova. Nakon toga ju je silovao.

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

 • Hagar:

  Zašto silovanje ne možemo kazniti sa 20+ godina? U cemu je problem? Ja Vam garantiram da bi broj takvih zločina pao za 99%.

 • Avatar Agramer777
  Agramer777:

  užas!takve likove treba kastrirat!

 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  Olakotna okolnost teško djetinstvo 37- mog godišnjaka ?