Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda

Iskočio iz šikare i silovao djevojku u Prečkom. Dobio pet i pol godina zatvora

zlostavljanje
Davor Puklavec/pixsell
02.04.2019.
u 16:26

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju

Na Županijskom sudu u Zagrebu A. K. (37) nepravomoćno je osuđen na pet i pol godina zatvora zbog silovanje studentice. Presudu je mirno saslušao te je nakon toga vraćen u istražni zatvor u kojemu je od lipnja 2018. godine, piše 24 sata

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju. Otegotnim je cijenila težinu kaznenog djela i okolnosti u kojima ga je počinio.

On je lani 27. lipnja u 16.10 sati iskočio iz šikare na poljskom putu između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Zgrabio je ženu rukama oko struka. Prestravljena žrtva uspjela se nakratko otrgnuti, no predator ju je uspio zgrabiti i baciti u grmlje. Potom je uzeo njezinu osobnu iskaznicu i rekao joj da sad zna gdje stanuje te joj zaprijetio da ne smije ni zucnuti jer je gotova. Nakon toga ju je silovao.

Ključne riječi

Komentara 12

HA
Hagar
16:44 02.04.2019.

Zašto silovanje ne možemo kazniti sa 20+ godina? U cemu je problem? Ja Vam garantiram da bi broj takvih zločina pao za 99%.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:52 02.04.2019.

užas!takve likove treba kastrirat!

Avatar Niškorist
Niškorist
07:29 03.04.2019.

Olakotna okolnost teško djetinstvo 37- mog godišnjaka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije