Naslovnica Vijesti Crna kronika

Riječki monstrum uhodio i silovao žrtvu: 'Još nisi vidjela zvijer'

Tortura, psihičko i fizičko zlostavljanje trajalo je nekoliko mjeseci, sve dok žrtva nije skupila hrabrost i zatražila pomoć policije. Đantaru bi suđenje trebalo početi početkom travnja.
14. veljače 2019. u 11:01 1 komentara 1535 prikaza
Silovanje
Foto: Shutterstock

Optužnica protiv Zvonka Đantara optuženog za kaznena djela silovanja, prijetnje i nametljivog ponašanja jučer je postala pravomoćna, prenosi Novi List. 56-godišnji Riječanin koji je pravosuđu već otprije poznat kao ubojica, u istražnom se zatvoru nalazi od travnja prošle godine kada je i uhićen. Suđenje bi trebalo početi početkom travnja.

ksenija topolvčan Suđenje u Varaždinu Ubila supruga nožem. Majka ubijenog: Nije sama ubila mog sina

Đantar je 2018. godine, od veljače do travnja, žrtvu svakodnevno uhodio te prijetio da će je ubiti ako ne pristane na intimnu vezu. O sebi je pričao kao osobi koja je već ubila jednu obitelj te ju je uvjeravao 'da ne zna što je prava opasnost, da još nije vidjela zvijer i da će je ubiti'. Također je rekao da će završiti na 'hitnoj' i da će ubiti njezinu obitelj pritom joj govoreći da ima i oružje

Tortura, psihičko i fizičko zlostavljanje trajalo je nekoliko mjeseci, sve dok žrtva nije skupila hrabrost i zatražila pomoć policije.

silovanje tražio je blažu kaznu Konobaricu posjeo na barski stolac te dirao po spolovilu

 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Aristarh
    Aristarh:

    Astrologija, o bože kad će ljudi koristiti astrologiju gdje je 100% egzaktna. Tip je vjerojatno demonski tip prirodni ubojica. Žrtva je također demonski tip, inače nebi pristala. Sex je ispočetka bio vjerojatno dobar obadvoma dok on nije malo popustio u ... prikaži još! nastupu. To je bilo dovoljno da ga ona prijavi. Što ako sam i pogodio ovaj puta kad zakon pišu "normalni" ljudi. Nema olakotne okolnosti za njega a ona če naći novu "žrtvu", nadam se malo pametniju i oprezniju.