Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Želimo vam lijep dan'

ISIL-ovi fanatici naslađuju se požarom katedrale: To vam je odmazda i kazna

Notre Dame
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.04.2019.
u 11:42

Njezina gradnja započela je 1163., a završila 1345. Vrijeme je da se oprostite od svog politeizma, poručila je Al-Muntasir grupa, podružnica Islamske države

Fanatici Islamske države naslađuju se požarom u kojem je izgorjela pariška katedrala Notre Dame.

Smatraju kako je požar 'odmazda i kazna', a u objavi na internetu uz fotografiju katedrale u plamenu napisali su 'želimo vam lijep dan'.

Taj je plakat u javnost pustila podružnica ISIL-a Al-Muntasir grupa, piše Daily Mail.

– Njezina gradnja započela je 1163., a završila 1345. Vrijeme je da se oprostite od svog politeizma – stoji u natpisu na fotografiji.

Medijska organizacija Al-Muntasir grupe širila je propagandu u kojoj se raduju terorističkim napadima u Francuskoj proteklih godina.

VIDEO Prestrašne scene požara na katedrali Notre Dame

Ključne riječi

Komentara 15

KA
Karma
12:08 16.04.2019.

Isilovi partizani po starom još od vremena slijetanja muhe na med.

CH
chemica
11:59 16.04.2019.

Pravom vjerniku je dovoljno dobra i misa na ledini. Stoga, bolesnici, ako ste slučajno potpalili katedralu, utjerali ste i nas bar nekoliko u crkvu, mada nismo u njoj bili desetljećima. To vam se, balije naše zatucane, zove inatom. Kao ii oni pacijenti šta su u Štutgartu napravili kaos u trgovini zbog svinjetine na policama. Odmah mi se pojavila na meniju, i to češće nego prije.

Avatar Sokol
Sokol
12:19 16.04.2019.

Poznavajući kako svijet funkcionira, kako siješ tako ćeš i žeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije