Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VAL

Iselit će i do 60 tisuća Hrvata: Bogata zemlja otvara nam vrata, sprema se egzodus mladih

04.01.2022.
u 08:37

– Švicarska postaje idealan prostor useljavanja jer je riječ o izrazito uređenom društvu i prostoru na kojem već živi dosta naših ljudi – kaže poznati demograf Stjepan Šterc

Komentara 96

DU
Deleted user
09:24 04.01.2022.

Fino, otvara se mjesto za sto stisuca migranata s Bliskog istoka i iz Sjeverne Afrike. Ma milina.

ZO
zoranos
11:24 04.01.2022.

A na slici Čazmatrans bus i par studenata koji očito se vračaju u Bjelovar ahahaha. Egzodus je krenuo!!!!! HR doktori ostavljaju svoje privatne ordinacije i jure u Švicarsku ... moš misliti!

TO
tolitol
13:41 04.01.2022.

Ma naravno. Gotovo su već deset godina otvorena tržišta rada za Hrvate u EU, ali je njih "do 60 tisuća" baš čekalo Švicarsku? Nego, kad će već jednom krenuti egzodus naših novinara, analitičara i javnih komentatora na Zapad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?