Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji o dileru

'Išel je u šumu brati gljive, a onda je to našel i dopeljal doma'

'21.11.2012., Koprivnica - U kuci Andrije Golubica iz Svetog Petra Ludbreskog policajci su krajem proslog tjedna zaplijenili vise od 30 kilograma marihuane. Uhicen je i nalazi se u pritvoru u Varazdin
'Marijan Susenj'
22.11.2012.
u 12:00

Andrija Golubić prije godinu dana dobio je otkaz u automat-klubu u Ludbregu zbog pronevjere 20-ak tisuća kuna, a novac je ubrzo vratio

Činjenica da je policija od Andrije Golubića (31) zaplijenila više od 30 kilograma marihuane i 112 stabljika indijske konoplje, na ilegalnom tržištu vrijednih oko 600.000 kuna, što je najveća zapljena u Podravini u zadnjih deset godina, šokirala je njegove susjede iz Svetog Petra Ludbreškog. Svi ga opisuju kao normalnog mladića koji je živio uobičajen život. Tvrde da nije bio sklon pijančevanju ili konzumiranju \"trave\", fizičkim obračunima, niti su ga ikad vidjeli da bi se družio sa sumnjivim tipovima.

Teško bolesni roditelji

Njegovi roditelji teško su bolesni. Otac je invalid bez obje noge i uzima inzulin, a majka ima problema s vidom. Andrijin brat, koji ne živi s njima, pak, ratni je invalid. Zbog njihove situacije svima je još manje jasno kako se baš Andrija našao u svemu tome, i to s tako velikom količinom marihuane. Roditelji se teško mire s činjenicom da je njihov sin završio u jednomjesečnom pritvoru i da mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna. Uvjereni su da nije kriv, da je samo ispao jako naivan.

– To nije njegovo, to nije bilo na našoj zemlji. Išel je brati gljive u šumu i našel tu vražju travu. Ne znam kak je on opće znal kaj je to i zakaj je to donesel u garažu. Ne znam zakaj sve nije prijavil policiji, nego je za to rekel nekom iz Koprivnice, a taj ga je pospremil u pritvor – suznih očiju ispričala je Andrijina majka žaleći se kako ne znaju kako će sad bez njega jer se on brinuo o ocu i jedini je zarađivao.

– Muž ima penziju od 1030 kuna, 500 kuna pomoći i to je sve. S tim se nemre živjeti, pun je stol računa, a treba kupovati lijekove – drhtavim glasom kazala je majka.

Andrija ima izvanbračno dijete za koje plaća alimentaciju, a zadnja dva mjeseca radio je u pilani u susjednom selu.

Nije se po ničemu isticao

Njegov šef još ne može vjerovati da ga se povezuje s drogom. Tvrdi da je bio dobar radnik, ali povučen. Kako se na poslu nije pojavio tri dana, jučer ga je otpustio. Iako ga svi opisuju kao običnog mladića, mrlju od prije godinu dana još nije izbrisao. Nakon što je devet godina radio u automat-klubu u Ludbregu, otpušten je zbog pronevjere 20-ak tisuća kuna, a novac je vratio.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
08:36 23.11.2012.

30 kilograma marihuane i 112 stabljika indijske konoplje Nije li to jedno te isto? indijska konoplja je marihuana jedina razlika je što se kod nas duhan zovu i stabljika i proizvod te stabljike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije