Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Išao je zaključati crkvu i u jednom trenutku čuo zvukove iz košare za rublje...

Svećenik je dječaka krstio dok su čekali policiju i hitnu pomoć, a krsno mu je ime Nathan John, po domaru koji ga je pronašao
10. siječnja 2017. u 21:52 5 komentara 9664 prikaza
košara za rublje
Foto: Shutterstock

Novorođeno dijete pronađeno je prošlog tjedna na pragu katedrale sv. Pavla u Saint Paulu u američkoj saveznoj državi Minnesoti. Kako prenose američki mediji, domar Nathan Leonhardt otkrio je bebu 4. siječnja kada je zaključavao katedralu nakon večernje mise. Beba je ostavljena u plastičnoj košari za rublje, a Leonhardt i rektor katedrale John Ubel pazili su na dječaka dok nije stigla pomoć. 

Svećenik je dječaka krstio dok su čekali policiju i hitnu pomoć, a krsno mu je ime Nathan John, po domaru koji ga je pronašao. Ubel je izrazio nadu da će dječaka usvojiti katolička obitelj. 

Leonhardt je isprva mislio da je netko ostavio rublje na stubama, a nakon što je iz košare čuo zvukove pomislio je da je možda riječ o štenetu. Kad je pomaknuo deku ugledao je bebino lice.

- Ostao sam bez riječi. Smrznuo sam se na, kako mi se činilo, 10 sekundi, ali je vjerojatno bilo više - rekao je Leonhardt.

>> Stotine ljudi na pogrebu napuštene bebe: 'Ovo je dirnulo u srce cijelu zemlju'

>> Horor u zračnoj luci: Rodila bebu u zahodu, stavila je u vrećicu i bacila u smeće

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

  • Alza:

    A da dijete nije plod ljubavi svecenika i casne sestre.

  • sdpesticid:

    a što ako su roditelji muslimani a vi ga krstili ? ne mora biti ali i može, unatoč tomu što je bebać ostavljen na pragu crkve.