Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postignut dogovor

Ipak neće biti štrajka u Croatia Airlinesu!

Croatia Airlines
Duško Marušić/PIXSELL
03.08.2017.
u 12:59

Kako doznajemo, danas je u Ministarstvu mora, prometa i infrasturkture održan sastanak sindikata i uprave hrvatske nacionalne aviokompanije sa ministrom Olegom Butkovićem i postignut je dogovor da sindikati odustanu od štrajka.

Ipak neće biti štrajka u Croatia Airlinesu kojeg je sindikat pilota, strujardesa i aviomehaničara najavio za 8. kolovoza.

Croatia Airlines
1/1

Kako doznajemo, danas je u Ministarstvu mora, prometa i infrasturkture održan sastanak sindikata i uprave hrvatske nacionalne aviokompanije sa ministrom Olegom Butkovićem i postignut je dogovor da sindikati odustanu od štrajka te da pregovori o kolektivnom ugovoru krenu u rujnu, a u njih će se uključiti i Ministarstvo.

Pregovori bi trebali trajati najduže do kraja godine.

 

Komentara 25

DU
Deleted user
14:09 03.08.2017.

Neka sada članovi HDZ i HNS-a plaćaju te povišice svojim privatnim novcem! Lupeži komunistički, samo bi trošili tuđe novce i još ih dijelili okolo, samo da čuvaju svoje bijedne fotelje.

Avatar tituš
tituš
15:32 03.08.2017.

Što znači ovo "ipak"?? Vi ste ga očekivali, predvidjeli, željeli?? Vi ste željeli gubitak od nekoliko milijuna eurića, pa onda ipak ne će biti ..

Avatar Hazl113
Hazl113
13:08 03.08.2017.

Ma kakav dogovor. Tjeraj bandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije