Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Inzko ponovno ponižava Hrvate, treba ga potjerati iz BiH

Valentin Inzko
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
09.12.2018.
u 16:15

Europska komisija ima novu genijalnu ideju za rješavanje migracijskih izazova. I ova je privremena. Od država članica traži da ponude dodatne kapacitete za smještaj novih migranata

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko smatra da bi se prava koja Hrvati kao konstitutivan narod u BiH konzumiraju trebala uvrstiti u jedan katalog. To bi Hrvate trebalo uvjeriti da stvari nisu tako crne i da prihvate svoje političko obespravljenje.

Većina medija i političara u Hrvatskoj nije našla shodnim reagirati na ovu skandaloznu izjavu predstavnika međunarodne zajednice u BiH koji bi ustavom zajamčena prava cijelog jednog naroda i političke funkcije koje iz njih proizlaze popisivao u nekakve "kataloge". Ovakve izjave podsjećaju na crna  razdoblja europske povijesti.

Europska komisija ima novu genijalnu ideju za rješavanje migracijskih izazova. I ova je privremena. Od država članica traži da ponude dodatne kapacitete za smještaj novih migranata.

Čini se da briselska birokracija ništa nije naučila iz slučaja Marakeške deklaracije od koje se izuzeo cijeli niz članica EU-a. Komisijine planove još je Einstein definirao kao ludost - ponavljanjem istih postupaka želi doći do drukčijeg rezultata.

>> Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića

 

Ključne riječi

Komentara 71

Avatar southman
southman
16:29 09.12.2018.

Visokim predstavnicima ( čitaj buda.ašima ) iz EU treba pokazati put kući !

M3
Miške 3
17:11 09.12.2018.

Inzko je austrijski Slovenac? Osveta za Piranski zaljev?

Avatar nula
nula
19:07 09.12.2018.

Inzko, odhebi od Hrvata !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije