Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno u primjeni

AZOP pao zbog interesa građana, danas su se ispričali

AZOP
Igor Soban/PIXSELL
25.05.2018.
u 11:28

Agencija za zaštitu osobnih podataka obavijestila je javnost da stranica www.azop.hr ponovno funkcionira, a njihovu ispriku prenosimo u cijelosti.

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) danas je stupila u punu primjenu. Zbog velikog interesa građana koji su se odlučili informirati preko službene stranice Agencije za zaštitu osobnih podataka, ona jučer zbog preopterećenosti nije funkcionirala. 

Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) obavijestila je javnost da stranica www.azop.hr ponovno funkcionira, a njihovu ispriku prenosimo u cijelosti.

"Ispričavamo se što niste mogli pristupiti našoj stranici zbog tehničkih problema za koje je odgovorna tvrtka WMD d.o.o. koja nam pruža uslugu hostinga, čime odbacujemo odgovornost Agencije", stoji u službenom priopćenju AZOP-a.

Svoju ispriku građanima uputila je i tvrtka WMD d.o.o.

"Ispričavamo se korisnicima zbog privremene nedostupnosti web-stranice azop.hr tijekom proteklog dana do koje je došlo zbog tehničkih poteškoća na web-poslužitelju", stoji u službenom priopćenju tvrtke.

Za eventualne dodatne ili proširene informacije mole da im se obratite na adresu elektroničke pošte azop@azop.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije