Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internetska prijevara

Platio 11.400 eura za automobil koji mu nije isporučen

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.02.2016.
u 12:06

Putem e-maila stupio je u kontakt sa prodavateljem u Italiji sa kojom je dogovorio kupnju vozila

Policija  u  Varaždinu  istražuje slučaj prijevare preko interneta nakon što  im  se  javio 57-godišnjak koji je 15. siječnja na jednoj internetskoj stranici  pronašao  oglas za prodaju rabljenog vozila marke BMW X5.

– Putem e-maila  stupio  je  u  kontakt  sa  prodavateljem  u  Italiji  sa kojom je dogovorio  kupnju  vozila,  te da mu na njegov broj računa u Italiji uplati iznos od 11.400 eura. Ne sluteći prijevaru, novac je po dogovoru uplatio na račun,  no  vozilo  nije  dobio,  a  s prodavateljem ne više može stupiti u kontakt – ističu  u PU varaždinskoj koja je protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu.

>> Maloljetnici varali s prodajom igračih konzola preko interneta

Komentara 7

DU
Deleted user
12:32 24.02.2016.

Najbolje da si makne sva ogledala iz kuće da ne gleda kakav je be.ak. Za poslati 11 kuna na neviđeno treba dobro razmisliti.

DU
Deleted user
15:19 24.02.2016.

X5 za 11.000€... Tu moraju zvoniti sva zvona na uzbunu... Osim toga doznačiti novac na neviđeno... Koliko mi ga je god žao, nije drugo ni zaslužio...

DU
Deleted user
12:16 24.02.2016.

koliko moraš biti naivan za ovako što a bagra oćito na to računa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije