Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Inspekcija zabranila gradnju na Kerumovu hotelu Marjan

\'24.02.2011.,Split - Odrzana sjednica Gradskog vijeca .Zeljko Kerum Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
21.03.2012.
u 13:33

Zabrana gradnje ostat će na snazi sve dok se investitor ne uskladi sa zakonom, potvrdila je Kata Gojević, glasnogovornica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja

 

Građevinska inspekcija zatvorila je gradilište hotela Marijan zbog odstupanja od potvrđenog glavnog projekta. Zabrana gradnje ostati će na snazi sve dok se investitor ne uskladi sa zakonom. Gradilište projekta Zapadna obala nije zatvoreno. Građevinska inspekcija obavila je  i nadzor na projektu „Rekonstrukcije postrojenja zahvata u moru za stanicu- toplinsku crpku hotela Marijana u Splitu“ te je utvrdila da investitor ne posjeduje izvedbene projekte pa je sukladno tome 8.3.2012 zatvorila to gradilište. Investitor je 12.3. dostavio traženu dokumentaciju, pa je inspekcija obustavila postupak.
 

 

Građevinska inspekcija zatvorila je gradilište splitskog hotela Marjan u vlasništvu gradonačelnika Željka Keruma zbog odstupanja od potvrđenog glavnog projekta. Zabrana gradnje ostat će na snazi sve dok se investitor ne uskladi sa zakonom, potvrdila je Kata Gojević, glasnogovornica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja. Gradnja hotela Marjan Hilton traje već sedam godina.

Prije toga inspekcija je 8. ožujka obavila nadzor na projektu rekonstrukcije postrojenja toplinske crpke hotela Marjan te je utvrdila da investitor nema izvedbene projekte. Međutim, dostavljena je tražena dokumentacija pa je inspekcija obustavila postupak. 

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velikazmija
14:18 21.03.2012.

političke igre --protiv brace i seke -- plaše se isusa na marjanu---

Avatar atrpimir
atrpimir
12:01 22.03.2012.

Kerum umjesto da je podmićivao naše lažne demokrate on je zamislite vlaja bahato ušao u Sabor. To mu nije dovoljno jer su lažni demokrati namislili da će pošto kao kolonijalni namjesnici strance ne diraju kad njima omogućuju pljačku, opljačkati Keruma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije