Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parlamentarni izbori

Insajderski razgovori otkrivaju nove političke saveze: Tko će biti jezičac na vagi?

09.07.2023.
u 09:57

Zanimljiv blok kreira se na političkom centru. Lider Fokusa Dario Zurovec ne krije da je suradnja njegove stranke s Jelićem praktički gotova stvar, pri čemu pojašnjava da je riječ o svjetonazorski srodnim opcijama. U ovoj ekipi računaju i na moguću suradnju s još jednom regionalnom opcijom u nastajanju, onom međimurskog župana Matije Posavca koji upravo okuplja nezavisne načelnike i gradonačelnike sa sjevera Hrvatske s kojima planira na parlamentarne izbore

Komentara 12

GR
Greben
17:14 09.07.2023.

A zar pokusaj SDP/Mozemo nije pitanje zetona? Ili sva oporba u jednu korpu? Kako vas znaju zaraziti zetoncicima, a pojma nemate da skoro svaka Vlada ima svoje zetoncice, a niti jedna nikad nije i nece biti uspjesna od punog kontajnera zetona!

DU
Deleted user
10:11 09.07.2023.

Nema tu jezičca na vagi. AP i žetončići, plus napupani saborski zastupnici za koje je glasalo 16 glasača, a sve uz obilnu pomoć APIS-a učinit će opet najveće domoljube u Svemiru vladajućima.

Avatar skandalist
skandalist
11:03 09.07.2023.

Uzalud vam!! HDZ s Andrejom Plenkovićem, gospodinom koji kod mnogih već pri spomenu izaziva strašno otežano disanje dobiti će i slijedeće izbore 2024. godine. I to sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije