Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa mladih
Povratak na članak

Predložili Milanoviću da iduću sjednicu Vlade započne minutom šutnje

Vladi su poslali otvoreno pismo zbog prijedloga zaključka o suradnji s Bosnom i Hercegovinom kod pružanja pravne pomoći u kaznenim postupcima koji je usvojen na jučerašnjoj sjednici

Komentari 33

GU
General_U
10:51 04.06.2015.

još ste vi mladi i zeleni možda i crveni kad već spominjete oružani sukob u hrvatskoj onda to nazovite pravim imenom agresijom" jugoslavije" i srbije na hrvatsku, u herceg bosni je spašeno i ono malo hrvata koji su ostali živjeti na tim prostorima jeb. sud koji je pustio šešelja i nije procesuirao mnoge balinske zločince.

VL
ST
stjepanovic
10:39 04.06.2015.

Cuj nesmijemo se ni braniti,,,a i ono malo sto je ostalo hrvata u Bih ce se samo patiti odsad pa nadalje.....To nije vise BIH to je Bosna

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
10:37 04.06.2015.

A gdje je pečat i potpis ovih žalosnih analfabeta koji ni hrvatski jezik ne poznaju!

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:11 04.06.2015.

Ovdje je riječ o onoj istoj politici koju propagira Pusićka i HNS-ov dio vlade, da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH. 1991. su rekli da: "ovo nije naš rat" i pustili JNA i Srbe da udaraju po Hrvatskoj i Bosne i ubijaju Hrvate u Ravnom, a onda su poslije očistili cijelu srednju Bosnu od Hrvata. Hrvati bošnjačkom nacionalizmu danas opet smetaju da ostvare svoju nacionalno homogenu državu i već je jednom vrijeme da se tome stane na kraj, a prvi korak je da se stane na kraj domaćim izrodima i širiteljima laži!

VL
NE
neos
11:39 04.06.2015.

Mladih kojih ? Molim autore ovog teksta da se potpišu na ovo priopćenje. I da pošalju prijepis teksta na Hrvatski jezik. I molim da se objavi tko ih financira. Za početak.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
11:31 04.06.2015.

jesu li ovi Pusickini ili Terselickini ili tek nova OZNA u osnivanju. u svakom slucaju im hrvatska nije draga.

VL
JK
ja-kan
11:15 04.06.2015.

Mogao bih se okladiti da se i ovi financiraju iz proračuna RH. U sklopu štednje ukinuti financiranje svih političkih udruga kao što je i ova a za donacije iz inozemstva takvim udrugama uvesti plaćanje PDV-a.

VL
AS
asi2013
10:55 04.06.2015.

Koji to mladi??????Ispada da i vi podržavate taj izdajnički stav. Takvih mladih koji nešto zanima, nama 1%, uključujući pisca. Dobro kažu da ste sada u taboru neprijatelja.

VL
MA
Manolo46
21:25 10.06.2015.

Ovdje je riječ o tome da je haški sud izmanipuliran, i da je intervencija koju ja imala HV u Popovom polju gdje se branio Dubrovnik prikazana kao agresija na BiH. To je podvala, jer HV nije sudjelovala u muslimansko-hrvatskom građanskom ratu nego samo u obrani hrvatskih granica od srpske agresije koja je dolazila najvećim djelom preko BiH, a budući da je granica kod Dubrovnika dva kilometra udaljena od mora, a da za minimalan taktički razvitak snaga treba najmanje 20 kilometara, takvu intervenciju HV-a u obrani od velikosrpske agresije bilo je moguće izvesti i po međunarodnom ratnom pravu, i po sporazumu o prijateljstvu i suradnji između Hrvatske i BiH kojeg su Tuđman i Izetnegović potpisali u srpnju 1992. godine, a kojeg je prihvatio i Hrvatski Državni Sabor. Dakle, ovdje su zamjenjene teze i prikazuje se sudjelovanje HV-a u obrani od Srba kao napad na Muslimane, a za što ne postoji niti jedan jedini dokaz. Svi nalazi haškog suda počivaju na iskazima tajnih svjedoka, Muslimana, koji kažu da su vidjeli, čuli itd. ali ti iskazi nikad nisu potkrijepljeni nijednim dokumentom, osim onima o sudjelovanju u obrani od Srba. Tako da, sudac Antonetti je u svom suprtonom mišljenju u predmetu Prlić i ostali pravilno zaključio kako nema dokaza za postojanje međunarodnog sukoba. Također, ovi gore su "zaboravili" da u predmetu Hadžihasanović-Kubura jasno stoji da je sukob bio unutarnji, a ne međunarodni, a ni u presudama Deliću i Haliloviću nigdje se ne spominje međunarodni karakter sukoba. A ne spominje se zato jer ne postoji.

VL
MA
Manolo46
21:33 10.06.2015.

Što se tiče "direktne intervencije", taj navod je odbačen u predmetu Kordić-Čerkez u pravomoćnoj presudi, i to je srušila obrana Maria Čerkeza. Prije toga to je dosuđeno u predmetu Blaškić, ali Nobilo se na to nije žalio iako je riječ o nečemu što bi moglo srušiti malo djete. Dakle, očito je bila riječ o diverziji. Što se tiče sveukupne kontrole, ona ovisi o dva testa. I oba moraju biti ispunjena da bi se donio pozitivan nalaz u sveukupnoj kontroli. A tu je ispunjen samo prvi uvjer, a to je logistička potpora, a koja iz Hrvatske nije išla samo za HVO nego i za Armiju BiH. Ali problem je kod drugog uvjeta, jer su plače časnika HVO-a koje je isplaćivao MORH svrstane pod drugi uvjet, a to je "planiranje i priprema vojnih operacija", Ta apsurdna teza nikad nije dokazana, jer je notorno da je vojne operacije vodio Glavni stožer HVO-a, a što se tiče plaća one spadaju u logističku potporu, a ne u planiranje i pripremu vojnih operacija, a osim toga iz istog MORH-a plaćani su i časnici koji su iz HV-a prešli u Armiju BiH. Dakle, teza o međunarodnom sukobu je netočna, donesena na temelju lažnih iskaza i krivog tumačenja pravam i to sve će pasti u drugom stupnju u presudi Prliću i ostalima, jer je takva kvalifikacija pravno neodrživa...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:54 04.06.2015.

To kaj je tekst polupismen moglo se bi pripisat i novinaru al kaj je pisan po "nečijoj" narudžbi e to se vidi s z vrha nebodera. Jel autor mrti blizak i onom tipu iz Rijeke kaj redovito cinkari po Europi il jenom bivšem ministru iz istog kraja !? Najbitnije od sveg je kaj se u Sabor i Vladu sljevaju stotine pisama, a gleć čuda, sam neka se najdu v novinama !!!

VL
KL
Klarahrv
11:43 04.06.2015.

Koliko ima ovih crvendaca? Te mladi, te stari. Dosta vise partizanije.

VL
NE
Neo001
18:36 04.06.2015.

MUSLIMANI BI TREBALI DIGNUTI VELIKI SPOMENIK HRVATSKOM NARODU, jer bez hrvatskog naroda, naoružanja i svaka druge pomoći danas bi muslimani bili samo 'srbi drugačije veroispovesti' u velikoj srbiji

VL
FO
ForeignLegion1987
16:23 04.06.2015.

treba isto tako hrvatska drzava odnosno vlada ili ustanova koja se bavi time ,,,odmah,,,podignuti optuznice protiv muslimana koji su izvrsili zlocine isto tako i protiv srba,,sve se zna,,,,kad ce se podignuti optuznica,,,protiv,,stanimirovica,svijedoci postoje njegovih zlocina,,a ova vlada ga je penzionisala,,,jer to normalno.....protiv njega ,,i njemu slicni,,,treba podici optuznicu za ratne zlocine,,,isto tako,,treba istraziti,,,pupavca,,i ostale,,,gdje su bili tada i sta su radili....

VL
PA
paprikaš
11:47 04.06.2015.

to su omladinci sdp i hns kao i unuci udbaša

VL
DU
Deleted user
13:11 04.06.2015.

Zoranče Milanče pred izbore glumi domoljuba, a "antifašistička" mladunčad je time izgleda zgrožena pa mu pismo piše da ga ne vole više.

VL
SI
Sittingbull
18:32 04.06.2015.

Prava odluka Hrvatske vlade. Bravo Zorane.

VL
DA
DambacrnaMamba
15:33 04.06.2015.

Ma puno bolje bi bilo da su mu predložili da da konačno ostavku ;-)

VL
MX
MXLCLGTG
16:27 04.06.2015.

Tko im je sastavio ovo pismo i podvalio im da se bore za pravdu da nije neko iz fam.Pusic,Terselic Josipovic itd.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:31 04.06.2015.

u emisiji bujica od 3.06.2015gostovao je gordan malić ,,,, on je otkrio možebitana kriminal kad je milanović kupovao stan ... pogledajte ima na youtube

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.