Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rumunjska

Influencer Andrew Tate pušten: Određen mu je kućni pritvor

FILE PHOTO: A Romanian court is due to rule on Wednesday on a challenge filed by Andrew Tate
Foto: INQUAM PHOTOS/REUTERS
1/4
31.03.2023.
u 23:25

Američko-britanskog influencera Andrewa Tatea i njegova brata Tristana, koji su krajem prosinca uhićeni u Rumunjskoj pod sumnjom u svodništvo, mora se "odmah pustiti" i "uputiti ih u kućni pritvor", odlučio je u petak prizivni sud u Bukureštu.

Sud "ne prihvaća prijedlog državnog tužiteljstva o produljenju pritvora" i "zamjenjuje tu preventivnu mjeru kućnim pritvorom", ističe se u sudačkoj odluci koju je tužiteljstvo potvrdilo na upit AFP-a. Braća Andrew i Tristan Tate koji tvrde da su nedužni, pritvoreni su zajedno s još dvoje navodnih pomagača. Žale se na pritvor koji im je više puta produljivan, zadnji put 22. ožujka, opet na zahtjev tužitelja. Sumnjiči ih se da su obmanuli "nekoliko žrtava, među kojima maloljetne osobe" radi "spolnog iskorištavanja", napose za snimanje porno filmova, navodi državno tužiteljstvo za suzbijanje organiziranog kriminaliteta (DIICOT).

Andrew Tate, koji je nekada prakticirao kickboxing,i danas ima milijune pratitelja na internetu, a promiče seksizam. Zbog mržnje prema ženama bio mu je zabranjen pristup nekim društvenim mrežama. Njegov profil na Twitteru koji ima 5,4 milijuna pratitelja, ponovno je aktiviran kada je tu društvenu mrežu preuzeo milijarder Elon Musk. Svojim savjetima na toj mreži pomaže muškarcima da se obogate.

VIDEO: Akcija "Zagrebu nedostaju vrtići": 'Grad Zagreb obećava, ali nije do sada ništa izgrađeno. Ponavljaju laži'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije