Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVANE SU SLUŽBE

Incident u Srbiji: Učenica šestog razreda ušetala u školu sa sjekirom

Google karte
26.02.2024.
u 18:53

Danas je između smjena pri dolasku jedne učenice pronađena sjekira. Donijela je sjekiru koja joj je momentalno oduzeta, potvrdio je direktor škole

Učenica šestog razreda osnovne škole u Staroj Pazovi u Srbiji danas je u školu ušetala sa sjekirom, potvrdio je to direktor škole za N1 Srbija. Kako se doznaje, nitko nije bio ozlijeđen.

- Danas je između smjena pri dolasku jedne učenice pronađena sjekira. Donijela je sjekiru koja joj je momentalno oduzeta - potvrdio je Janko Havren. 

- Pozvana je policija, Centar za socijalni rad te Hitna pomoć. Slučaj je prijavljen platformi ''Čuvam te''. Svi nastavnici i učenici su obaviješteni da nemaju više razloga za brigu, a dalje ćemo postupati prema Pravilniku - dodao je, navodeći da je po djevojčicu u školu došla majka.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Strmopizditelj
20:43 26.02.2024.

To se zove nerad i nemar institucija a odgovor je "ako je mogao on, mogu i ja. Nisu osudili njega, neće ni mene".

BJ
Barutanski jarak
20:11 26.02.2024.

Sekirče...

TU
TutoBruto
19:44 26.02.2024.

Zašto samo sa sjekirom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije