Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU UHIĆEN MILJAN RADONJA

Srbija ga traži jer je osuđen na šest i pol godina zbog droge

Policijske lisice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.02.2024.
u 13:37

Njegovo ime spominjalo se u sklopu akcije Kod kada je lani u studenom na području Banja Luke uhićeno 15-ak osoba koje su se sumnjičile za preprodaju droge vrijedne gotovo tri milijuna konvertibilnih maraka

Miljan Radonja, državljanin Srbije i BiH uhićen je u Zagrebu na temelju Interpolove tjeralice koju je za njim  raspisao Interpol Beograd. Nakon što je odveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, određen mu je ekstradicijski pritvor radi izručenja Srbiji, a on se s izručenjem složio.

Traži ga se zbog izdržavanja kazne od šest i pol godina zatvora koja mu je izrečena zbog  ilegalne proizvodnje i preprodaje droge. Nakon što je uhićen, ispostavilo se da je  za njim tjeralicu raspisao i BIH i to radi vođenja postupka, no on je kazao da ne zna da se protiv njega vodi postupka u BiH. Isto tako, kako se neslužbeno doznaje, nije htio reći ni kako je ni kada ušao u Hrvatsku.

VEZANI ČLANCI: 

Njegovo ime spominjalo se u sklopu akcije Kod kada je lani u studenom na području Banja Luke uhićeno 15-ak osoba koje su se sumnjičile za preprodaju droge vrijedne gotovo tri milijuna konvertibilnih maraka. U to vrijeme Radonja je već bio u bijegu, a skupina koja je lani uhićena na području Banja Luke, prema pisanju BiH medija povezivala se s Darkom Elezom koji trenutačno u Srbiji služi kaznu od 15 godina zatvora. Tamošnji mediji izvijestili su da je Elez na tu kaznu osuđen nakon što je sklopio dogovore s tužiteljstvom, kojem  je za uzvrat kazao gdje su zakopani ljudi koji su ubijeni i raznim mafijaškim razračunavanjima zadnjih godina. Uz Eleza su se vezale kriminalne aktivnosti raznih kriminalnih balkanskih klanova, a on sam osuđen je u akciji Lutka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije