Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK KOD VARAŽDINA

Ravnatelj škole u Ludbregu objasnio kako je učenik pao kroz prozor: 'Odmah smo obavijestili nadležne'

Slavonski Brod: Predstavljeno novo specijalno vozilo za Hitnu medicinsku službu
Ivica Galovic/ PIXSELL
26.02.2024.
u 16:44

Varaždinska policija je ranije potvrdila kako je do incidenta došlo oko podneva te da je dječak dobio ozljede, no one nisu opasne po život

Nakon incidenta koji se ovog ponedjeljka dogodio u osnovnoj školi u Ludbregu, kada je učenik škole pao kroz prozor zgrade, oglasio se ravnatelj te škole. Varaždinska policija je ranije potvrdila kako je do incidenta došlo oko podneva te da je dječak dobio ozljede, no one nisu opasne po život. Ravnatelj OŠ Ludbreg Tihomir Horvat naveo je za Večernji list kako je došlo do ozljede. 

- Danas tijekom prijepodneva u Osnovnoj školi Ludbreg dogodio se nesretan slučaj kada je učenik skočio kroz prozor s prvog kata škole, pri čemu se ozlijedio. Učeniku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Škola je odmah obavijestila PU varaždinsku, osnivača škole Varaždinsku županiju, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a pozvali smo i njihov Stručni tim za psihološke krizne intervencije - kazao je. 

- Zbog zaštite identiteta maloljetne osobe, nisam u mogućnosti dati detaljnije informacije te molim medije da vode brigu o zaštiti prava maloljetnih osoba - rekao je Tihomir Horvat, ravnatelj OŠ Ludbreg.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 12

ZA
zagabria4
17:05 26.02.2024.

Znači naslov pao kroz prozor, u tekstu skočio kroz prozor. Čudo kako medije ne tuže češće za zlonamjerno privlačenje klikova na štetu građana

Avatar Svračak
Svračak
18:00 26.02.2024.

Ili za okladu ili dobar selfi.

MA
maximinimax
17:49 26.02.2024.

Ludbreg je centar svijeta a ne nešto kod Varaždina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije