Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 45-godišnjak

Incident u Kutjevu: Pijan prijetio prodavačici pa fizički napao policajca

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
20.01.2022.
u 21:37

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća u kojoj prebiva osumnjičeni prilikom čega je pronađena patrona za sačmaricu

Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i napada na službenu osobu.

- Osumnjičeni je dana 19. siječnja 2022. oko 12.20 sati u mjestu Grabarje u Ulici kralja Tomislava, u trgovini, pod utjecajem alkohola od 1,22 promila prijetio 21-godišnjoj prodavačici, dok je prilikom postupanja tjelesno napao policijskog službenika. 45-godišnjak je uhićen, a temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća u kojoj prebiva prilikom čega je pronađena patrona za sačmaricu - navodi se u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i napada na službenu osobu, kao i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije