Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPAD NA PARKINGU

Dvojica maskiranih razbojnika napala poštara i oteli mu nekoliko stotina tisuća kuna

Hrvatska pošta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
20.01.2022.
u 15:50

U zagrebačkoj policiji kažu i da tragaju za provalnikom koji je 19. siječnja u 18.30 provalio u kuću 58-godišnjaka u Kišpatićevoj ulici

Nekoliko stotina tisuća kuna odnijela su dvojica naoružanih razbojnika koji su 19. siječnja u 17.15 u Ulici kneza Branimira napali 49-godišnjeg poštara.

Kako je priopćila zagrebačka policija, maskirani počinitelji koji su  bili naoružani, prišli su mu na parkingu. Zaprijetili su mu i odnijeli njegovi poštarsku torbu. Domogli su se velikog plijena te su pobjegli, a za njima se traga. 

Koji sat kasnije, u 23.50 orobljena je benzinska postaja u Ulici Dubrava. Tamo je maskirani počinitelj bio naoružan nožem. Zaprijetio je 26-godišnjoj djelatnici te je zatražio novac. Odnio je nekoliko tisuća kuna. 

U zagrebačkoj policiji kažu i da tragaju za provalnikom koji je 19. siječnja u 18.30 provalio u kuću 58-godišnjaka u Kišpatićevoj ulici. Otuđio je novac i nakit, a šteta je i tu nekoliko stotina tisuća kuna. 

>> VIDEO Novo istraživanje: Preboljeli više zaštićeni od delta varijante od cijepljenih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije