Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ČAKOVCU

Vrijeđao molitelje ispred bolnice, jednog odgurnuo i otrgnuo mu transparent

pobačaj
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
31.10.2016.
u 15:03

Policija je potvrdila da se incident dogodio u nedjelju oko 13.25 sati u Ulici Ivana Gorana Kovačića

Ispred Županijske bolnice Čakovec nepoznati je počinitelj jučer verbalno napao skupinu članova inicijative "40 dana za život", a potom je jednog molitelja i odgurnuo, otrgnuvši mu transparent iz ruku. Događaju je svjedočio čitatelj portala emedjimurje.

Policija je potvrdila da se incident dogodio u nedjelju oko 13.25 sati u Ulici Ivana Gorana Kovačića, gdje je nepoznati muškarac počeo vikati, galamiti i vrijeđati ljude koji su se ispred bolnice okupili radi molitve protiv pobačaja.

- Nitko od molitelja nije ozlijeđen, a slučaj je prijavljen policiji koja je poduzela daljnje korake. Zahvaljujemo policiji i prolaznicima koji su nam iskazali podršku - rekli su portalu članovi inicijative "40 dana za život". Policija traga za počiniteljem.

>> Izmislili da dolazi žena na pobačaj i pozvali na molitvu

>> Antifašistička fronta žena na zidu kod bolnice ispisala 'Moje tijelo, moj izbor'

Komentara 85

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:12 31.10.2016.

Militantni ateizam. Napao osobe koje mole i istrgnuo im transparent iz ruku. Crveni revolucionar i drug. Slično kao i napad na staricu Ružicu Ćavar na Kazališnom trgu. Ili kao napad na djevojke koje su na štandu skupljale potpise inicijative U ime obitelji za referendum za ustavnu definiciju braka. Partizanski napadač poput ovoga, mentalitetom je nalik na partizane iz svibnja 1945 koji su ubijali nad jamom ili žive ljude zatvarali i zazidali u napuštena rudarska okna. Nedopustivo ponašanje drugova crvenih revolucionara u današnjem hrvatskom društvu.

EN
enigma898
16:12 31.10.2016.

Vidio nekidan te ljude ispred bolnice... nikome se izravno ne obraćaju, imaju nekakav mali transparent, mole, ne stvaraju buku i nered, za razliku od nekakvih antifa i raznih parada iza kojih ostaju hrpe smeća i potrebno je dizanje nekoliko stotina policajaca da bi čuvali idiote i izblokirali mjesto na koje oni dolaze...nije mi jasno zašto bi ove ljude netko fizički napadao...

LI
liskovaca
15:39 31.10.2016.

to je neki tolerantni antifašist!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije