Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJEZNIČKA NESREĆA

Imali su sreće: Vlak naletio na automobil i odbacio ga u jarak, ozlijeđen putnik

Karlovac: Nepoznata osoba poginula u naletu vlaka
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
31.12.2021.
u 11:34

Vozač (62) automobila nije se zaustavio ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka

U prometnoj nesreći jučer oko 10.35 sati između Jalkovca i Gojanca u Varaždinskoj županiji, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, ozlijeđen je 44-godišnjak.

Vozač (62) automobila nije se zaustavio ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, pa je na bočni dio automobila naletio putnički vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin – Ivanec.

Automobil je od siline udara odbačen u cestovni jarak i prevrnuo se na krov. Ozlijeđen je 44-godišnji putnik u automobilu, a o težini ozljedna PU varaždinska danas nije izvijestila.

Komentara 3

Avatar Nlnja
Nlnja
11:47 31.12.2021.

Pretpostavljam da je po djelatnicima MUP-a jedini i isključivi krivac vozač, nikako katastrofalno stanje željezničkih prijelaza i infrastrukture diljem RH. Vozača je lako kazniti, političare zbog čijeg lopovluka i korupcije ljudi ginu na hrvatskim cestama baš i nije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije