Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA U ZADRU

Mladić naletio automobilom na 80-godišnjeg biciklista, preminuo je u bolnici

Oznake hrvatske policije
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.12.2021.
u 09:45

Vozač (26) prednjim dijelom vozila udario je u bicikl, nakon čega je biciklist pao na kolnik

Sinoć oko 18,20 sati u ulici Put Dikla u Zadru dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i biciklist.

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada je 26-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka prilikom mimoilaženja s biciklistom, koji se kretao iz suprotnog smjera, prednjim dijelom vozila udario u bicikl, nakon čega biciklist zajedno s biciklom pada na kolnik.

Na mjestu nesreće je 80-godišnjem biciklistu pružena liječnička pomoć te je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u OB Zadar, gdje je tijekom noći preminuo.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Nadan Vidošević i Zdenka Peternel krivi za izvlačenje oko 25 milijuna kuna iz HGK

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:10 31.12.2021.

Neko se kretao u krivom smjeru. Ne ulazeci u ovaj slucaj, biciklisti misle da su svete krave i da se pravila voznje na nih ne odnose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije