Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko su kandidati
Povratak na članak

Ima li ljevica jačeg kandidata od Milanovića?

Posebno žestoki protiv moguće kandidature Zorana Milanovića su oni s takozvanog lijevog spektra i to iz SDP-a

Komentari 89

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
18:05 16.01.2018.

Točno je da većeg šarlatana od njega nema, ali kako vidimo mnogi se trude sustići ga. Pa dajte pokušajte izabrati bilo koga koji je hrvatski orijentiran, ako uopće takvih imate u svojim SDP redovima !?

VL
SN
Samo naprijed
19:04 16.01.2018.

Najjači im je Milanović koji je s SDP-om u pet godina pet puta izgubio izbore (parlamentarne, europske, lokalne, predsjedničke). I to protiv Karamarka. Uistinu je SDP pao na niske grane.

VL
DU
Deleted user
18:14 16.01.2018.

Mirko Filipović je puno jači od Milanovića. Sredi ga odmah. :)

VL
CR
croban1111
19:36 16.01.2018.

Stranka srba u Hrvatskoj, u silaznoj putanji.

VL
LI
lipica
19:07 16.01.2018.

Promasena investivcija lijevice!

VL
Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
19:21 16.01.2018.

Nekakva "artikulirana" ljevica u Hrvatskoj jednostavno niti ne postoji i tom kontekstu niti Milanović niti SDP nisu i ne mogu biti nikakva istinska ljevica, nego su samo nekakva bijedna i blijeda varijanta ranog kapitalističkog liberalizma. U biti, ni oni kojii koji vode SDP ni oni koji su članovi SDP-a nemaju ni blagog pojma o tome što je stvarno socijaldemokracija. Pravi problem je u tome što u Hrvatskoj ne postoji ni ona prava , "zdrava" desnica jer HDZ nikad nije ni evoluirao do političke stranke, nego se radi o čudnom auzmešungu komunjarskog i "jaranskog" mentalnog sklopa i interesnom okupljanju čopora pri hvatanju i žderanju ulovljenog plijena. Nama tek predstoji graditi demokratsko društvo u kojem će se poštivati različitost mišljenja i interesa i u kojem će bavljenje politikom zaista postati rad za opće društveno dobro, a ne tek primitivni grabež i borba za vlastite probitke!

VL
SA
savjest1234
20:27 16.01.2018.

Jadnici ako im je on najaći kandidat !

VL
JO
jozoblekic
19:43 16.01.2018.

Savo štrbac

VL
RE
Rex
19:37 16.01.2018.

Super ZOKI samo se ti kandidiraj hahaha.........crveni kmeri su na aparatima

VL
RI
rimac444
23:06 16.01.2018.

Slučajni je dno dna, tip za Vrapče i Remetinec, a partija nema boljeg ? Stvarno je zločinačka na aparatima.

VL
DO
domxerex
19:44 16.01.2018.

Trenutni SDPJ ima nekolicinu ljudi koji ga nadmašuju ali imaju veliki grijeh spram jugoslovenstva a to je hrvatstvo. Ne ustaštvo već osjećaj za hrvatsku domovinau što na tzv. ljevici se vrlo brzo izjednačuje sa ustaštvo. Recimo pomenuo bih Bivšeg splitskog gradonačelnika Baldasara kao i riječkog župana Komadinu (koji je jedan od vrlo sposobnih župana) ali oni imaju velike grijehove neproganja ustaša i povremenog osjećaja hrvatstva što je za tzv. ljevicu neprihvatljivo. TA SDPJ-ovska mržnja spram domovine hrvatske se ogrleda najviše u tome da su 2x bili na vlasti u državi i niti jednom nisu predložili izgradnju dvotračne pruge prema Rijeci i dogradnju riječke luke kako bi se oduprala slovenskom Kopru. A kada je to predložio HDZ onda su to sabotirali samo zato jer je to HDZ-ov prijedlog i tko zna tko bi na tome profitirao. SDPJ ne shvaća da nitko neće nešto raditi ako neće zaraditi, na kraju neka kažu zašto oni toliko grebu za vlasti nego zato da uzmu pare. Pa neka više shvate ne mogu samo oni uzimati pare. Treba raditi i dijeliti poslove i biti će para i više nego kada kradete iz proračuna lažnim putnim nalozima (Saucha). HDZ je na višem nivou pa daje poslove drugima i uzima pinku za to što je SDPJ još uvijeK nedostižan inelektualni nivo. O tome da ne trebate voditi ideološki rat protiv većinskog stanovništa u državi u kojoj želite doći na vlast neću ni pruičati jer to ni odani glasači SDPJ-a još ne shvaćaju. Svi bi oni rušili hrvatsku i vraćali jugosloviju ili krajinu.

VL
KI
Kissinger
22:25 16.01.2018.

nije Milanović izgubio izbore,izbore su izgubili neki Ostojići,Komadine i još poneke komunjare.Preferencijalni glasovi su glavni pokazatelji,Komadina bio i ostao Komadina.

VL
IB
ibiza
21:50 16.01.2018.

on je svoje odigrao....

VL
TA
tanjaraf
06:30 17.01.2018.

Koja ljevica? SDP ljevica? Milanović ljevičar? Jooooj. ....o čemu pričate.

VL
OO
onako_ovlaš
21:18 16.01.2018.

hrvatskoj treba dobar desni predsjednik,lijevi ne dolazi u obzir.predsjednik koji razumije problem i bez savjetnika,osoba koja može i zna kako državu dovesti u stanje ravnoteže,stabilne duhovno povijesne orijentacije.hrvatskoj treba desni predsjednik koji će inicirati i moderirati,u razini svojih ovlasti,proces rekonstrukcije dosadašnjeg 70-et godišnjeg naslijeđa i vratiti hrvatsku u njenu vlastitu perspektivu,a to znači izbaciti/izbacivati iz igre interpretacijske naslage koje smo,ne mogaviš imati svoje,"usvojili" kroz dva jugoslavenka razdoblja plus komunistički dio.sve to treba raditi bez ikakvih drama,razvidno i energično,bez sotonizacije bilo koga iz bilo kojega razdoblja.sve ostalo je ispod razine hrvatskih potreba.

VL
BO
BoyX
05:56 17.01.2018.

Savjetniku nejde,pa bi ponovo u fotelju??? FUJJJJJ

VL
BO
Borer
06:44 17.01.2018.

Imao je šansu naroda i umjesto da pola HDZ-a smjesti na optuženičku klupu zbog pljačka kroz 27 godina i započne otvarati radna mjesta, on se pogubio u poslu i na kraju povukao!? Zato je i bio biran, da otvara radna mjesta, da spusti bankare na zemlju, promjeni ovršni zakon? A i Plenki ne radi po tom pitanju ništa, ni Predsjednica, koja putujući studira?! No dok prvi svako malo upada u sukob interesa, a Predsjednica nije privredila ni kune, nek si pogledaju koliki je novac privredio Trumph? No, da troše to znaju!? Nema na horizontu nešto novo, ni novi predsjednik vlade ni države?

VL
BD
bozidar.dolenec
20:34 16.01.2018.

Koji ljevi koji desni svi su oni u politici za vlastite potrebe ,rade kaj očeju sve si dobro naplačuju i smiju se kako se raja prepucava.

VL
BA
bakulušić
10:39 17.01.2018.

Mislim da je Frljić idealan i reprezantativan. Već je dokazao da je za svaku vrstu "ljevice" idol i ideal. Ako propuste i ovu priliku, nema ih više pa sve da se pojavi novi Lenjin, Staljin, Tito...

VL
BD
bozidar.dolenec
20:39 16.01.2018.

Mogu oni govoriti kaj očeju i jedni i drugi su pod svetom kapom Brisela tak da mi sitni nemremo ništ odlučiti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.