Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKA

Icke Pernaru: 'Ti si veliki čovjek!'

Ivan Pernar
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
14.10.2018.
u 11:15

David Icke, najpoznatiji svjetski teoretičar zavjere, Ivanu Pernaru uputio je posebnu rođendansku čestitku

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku se pohvalio rođendanskom čestitkom koju mu je poslao David Icke, najpoznatiji svjetski teoretičar zavjere, prenosi Dnevnik.hr

"Zdravo Ivane, upravo se ukrcavam na avion za Budimpeštu kako bi "poruku" proširio što dalje. Ti si veliki čovjek, ono što si sa svojom strankom napravio u Hrvatskoj i što činiš šireći istinu tako je rijetko u politici i apsolutno je fantastično. Želim ti sretan rođendan i dug život jer sve nas još uvijek čeka puno posla", poručio je Icke u videoporuci koju je Pernar objavio na svom Facebook profilu.

Icke se povezuje s idejama kao što su manipulacije političkih i ekonomskih elita, ali i vladavinom reptila te nepostojanjem stvarnog svijeta, već samo velike simulacije.

 

Ključne riječi

Komentara 25

IV
ivonaabc
20:15 15.10.2018.

Krasnih li komentara od osoba "prepunih" znanja ! David Icke nije NEZNALICA i Teotetičar zavjere - svoji radom i knjigama pokušava neznalicama objasniti PRIJEVARU "gospodara novca" čija je žrtva i Hrvatska i hrvatski narod ! U društvu kojim carije neznanje , uzurpatorima vlasti nije teško 30 godina lagati i krasti vlastitom narodu . Najgore u svemu što još ima onih koji stvarno vjeruju u SLUČAJNOSTI ! Republika Hrvatska je stvorena da bi bila OPLJAČKANA - tome svjedočimo svakog dana dok mediji aktivno sudjeluju u prijevari namjernim "neznanjem" . Samo budale vjeruju da če nam bolje sutra osigurati ONI koji su nam uništili i prošlost i sadašnjost i budućnost !!! Skidam kapu Icke !!!

MI
midea
12:17 14.10.2018.

nažalost nekim je Hrvatima teško shvatljivo što Pernar govori , nažalost !

DO
Dotor1
08:53 16.10.2018.

Bome ne znam jeste vi svi plaćenici hdz ovog internet marketinga (neki jesu) ili prirodno glupi? Šta vi imate protiv pernata, ako vam se ne sviđa glasajte za plenkovića i druge. Oni nose odijelo i govore ono što im pr kaže jer očito padate na to ko guske u magli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije