Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuda EU-a
Povratak na članak

'Iako i džihadisti koriste bojne otrove, prvi krivac je Assad'

U ovom osjetljivom razdoblju Brexita, Macron potiskuje Veliku Britaniju i Francuska postaje glavni europski vojni saveznik Sjedinjenih Država

Komentari 45

ZV
Zvjerko
07:15 17.04.2018.

E, pa draga Europsak Unijo, Sirijci će osloboditi svoju zemlju od džihadista (koje vi tako zdušno branite) oružjem htjeli vi to ili ne. Izjava da džihadisti koriste bojne otrove, ali da je Asad ipak kriv je dno dna. Povraća mi se od ovakve EU.

VL
DU
Deleted user
07:34 17.04.2018.

bojni otrov je izgovor za pljacku nafte...e eu je jedinstvena da u nicemu nije jediinstvena ...eu nema vojsku nema policiju nema buducnosti...nema krscanstva ...propast...eu je tlapnja...utopija...ruzna bajka...male drzave kao sto je nasa vode dodvorice i poltroni ...lose sluge losiih gospodara...

VL
FI
Fisherman
06:46 17.04.2018.

nedokazano korištenje sa strane sirijskih snaga i apsolutna nekompatibilnost s činjenicom da je rat pri kraju i da su pobunjenici na rubu snaga naravno dovodi Assada da truje vlastiti narod i da na sebe i svoj narod navuće bijes svijeta. moš mislit.

VL
CR
CrniP
07:52 17.04.2018.

Javio se Krasnec, na mig iz Buzina. Takvi su "novinari - glasnogovornici" podupirali Blaira i Busha da Irak ima otrove, i da Libiju treba "osloboditi", i da Hrvatska treba slati oružje "oporbi" (zamislite samo pojam "naoružana oporba"?!?). VL, dajte pisati Hassanu.

VL
DU
Deleted user
06:59 17.04.2018.

Čvrsti dokazi nisu potrebni. Vjerujte nam.

VL
DO
dopizdilomi
06:48 17.04.2018.

Da ali džihadisti su saveznici i demokratski orijentirani pa se na njih ne odnosi.

VL
ME
Menjik
07:13 17.04.2018.

sta se francuzi ku**e, da nebi ljudi opet farbali facebook profile u francusku? sto sijes, to ces i zeti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:51 17.04.2018.

jako je teško ovim terorističkim zapadnim zemljama priznati da će se u siriji vojnim putem riješiti sve. iako svi trube da nema vojnog rješenja, svi poduzimaju akcije da drugu stranu potisnu, poraze. nego, tko je ove noći izveo napad na homs...? srušene sve rakete, nitko ne preuzima odgovornost... da nije drekavac...?

VL
JA
Jahutockakom
08:13 17.04.2018.

Koja je to licemjerna i lazljiva bagra, iza sve te "brige" za sirijske civile je najobicnija pohlepa za resursima drugih drzava i upumpavanje jos para u vojne budzete..jedna Tomahawk raketa dode 830 000$, neki dan su ih navodno ispalili 105..sta bi te tvornice radile da je mir u svijetu..rata mora biti,pa makar povode za sukobe izmisljali i ovakvim retardiranim optuzbama za kemijski napad!? Isti kaco kao i Irak-optuzili bez dokaza,napali, razorili,povukli se,ostavili kaos iza sebe i nikome nista..dokle vise!?

VL
PL
@ploto@
08:01 17.04.2018.

EU je nitko i ništa.Niti ima svoju vojsku niti ima svoju politiku.Izgleda da je jedini cilj stvaranja EU bio da SAD lakše kontrolira Europu.SAD uništava EU desetljećima preko korumpiranih političara koje njihova duboka država postavlja u Europske institucije i nacionalne države.EK podupire vehabijski terorizam i uvaža muslimanske migrante po agendi Soroša.Očito je da su te petokolnaške odnarođene strukture ogrezle u kriminal i korupciju.

VL
GV
golub Vaso
08:51 17.04.2018.

podguzne muhe Washingtona, sve rade protiv interesa i želja naroda u EU

VL
IC
Icek53
08:12 17.04.2018.

Hoces reci da je EU kao i Jugoslavija.

VL
BI
billynik
08:22 17.04.2018.

KOji licemjeri, najgore je što iako svi znamo tko je krivac i dalje šutimo o pravim kriminalcima a to su Amerika, Britanija Francuska .. gdje su ti intelektualci, poznate face, filozofi? Sramota!

VL
Avatar zong
zong
09:51 17.04.2018.

Ma bojni otrovi su samo izgovor SAD da napadnu protivnika, djelić propagandne mašinerije... ili mislite stvarno da se može Tomahawkom razvaliti spremište bojnih otrova bez da otrujete sve u krugu od par stotina metara... Jučer novinari stoje među ruševinama, Sirijci već čiste ostatke zgrada i to bez zaštitnih odjela... da je stvarno Sarin bio tamo, pocrkavali bi svi u mukama u roku od par minuta...

VL
DU
Deleted user
11:03 17.04.2018.

Veliki plešu ratni ples na malenima , a sve sa namjerom da ih nauče demokratskim načelima slobodne Eu i Amerike . Demokracija se ne uvodi ratnim operacijama (kirurško izvedenima ) , lažnim objedama i optužbama . Demokracija je floskula i zastor za skrivanje drugačijih interesa i nakana . Da su svi ti narodi u večini željeli slobodu i demokraciju nikakav Asad , Gadafi ili onaj jadnik iz Iraka ne bi ih mogao zaustaviti . Kapital i interes je vodilo tih oslobadjanja a dirigent je pokvarena Američka politička elita koja je pod direktnim njihovim utjecajem . A mi guzolizci nemamo snage izvuči se iz njihova zagrljaja., za malo starog oružja spremni smo prodati sva načela i osječaj za pravdu , pa ako je potrebito i staviti živote svojih sinova za postizanje njihovih nakana bez razloga i opravdanja , fuj amerofilima u našoj politici.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:28 17.04.2018.

Izgleda da su "pronasli" Sadamove bojne otrove iz Iraka, evo ih u Siriji, a ako ih ne bude u Siriji, vjerujem da ce ih "traziti" u Iranu, a ako ih i tamo ne "nadju" onda ih mozda "potraze" u Venezueli. Zasto placati naftu kada se moze lijepo ukrasti, zakljuceno je u Bruxelles-u, nakon "savjetovanja" s Washingtonom i Tel Avivom.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:33 17.04.2018.

EU je svojom sluganskom politikom podrzavanja cionistickih lazi i kaosa na bliskom istoku i neogranicenim primanjem invazije migranata sama sebi stvorila istu takvu "umjerenu oporbu" koja bombama, pistoljima, kamionima, automobilima "umjereno" ubija gradjane EU. Hrvate ce zaustavit s putovnicom naa granici jer nismo dio Schengena, ali zato miljuni migranata s bliskog istoka i Afrike ulaze bez ikakvih papira, a mi smo navodno clanica EU. Pa tko je ovdje lud ?

VL
DU
Deleted user
09:09 17.04.2018.

Zaključak svega ovoga je dok god zapad ne udari bombama po rusima neće imati nikakve koristi od sankcija ni od snažnog osuđivanja ni lažnog bombardiranja Sirije. Niti će zapad ostvariti svoj cilj u Siriji a to je da pobjedi u Siriji i nametne svoju vlast tamo. Znači neka zapad stavi Siriji i sirijskim saveznicima soli na rep.

VL
Avatar southman
southman
07:29 17.04.2018.

Nitko tamo nije " nevin " !

VL
Avatar heyhay
heyhay
08:42 17.04.2018.

rusoljupci na aparatima

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.