Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović opet uzvratio Plenkoviću:

'I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo'

Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/3
08.05.2021.
u 20:48

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore, napisao je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na svom Facebooku i osvrnuo se na izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je danas komentirao Milanovićev stav oko najave zabrane rada nedjeljom. 

"Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe. Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam.

Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore. Citiram Plenkovića: “Što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa".

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo", napisao je Milanović.

Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi...

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 8. svibnja 2021.

Komentara 69

AC
accusator
21:11 08.05.2021.

Libo Zokija neka stvar.. njemu je svaki dan neradna nedjelja

Avatar mofo
mofo
21:14 08.05.2021.

Zoka onda kao nije u predizbornoj kampanji, a?

BR
Breoxs
21:25 08.05.2021.

HDZ će uvjerljivo dobi ove lokalne izbore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije