Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski izbori 2024.

I Europa će u lipnju udesno: Pandemija i rat u Ukrajini ostavili su velike društvene posljedice

14.05.2024.
u 23:14

Vrata postizbornoj suradnji nakon europskih izbora širom su otvorena: politički nasljednici onih koji su na zgarištu Drugog svjetskog rata stvorili ujedinjenu Europu prvi se put ujedinjuju s nasljednicima onih koji su je zamalo uništili

Komentara 3

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
06:00 15.05.2024.

ovo "u desno" je jos jedna lijevicarska podvala. jer mi zelimo povratak na staro ...normalno! E NORMLANO! a oni to sada zovu desnicarenje. koje je to licemjerje i izvrtanje logike i istine.

LA
Latigo
07:09 15.05.2024.

Ljevičari su upropastili Europu sa svojim nakaradnim "naprednim" ideologijama., promicanjem kulture smrti. Europa zbog toga umire, vene...

V0
Vlaskoulicanec4.0
06:59 15.05.2024.

"Desno" je sve što nije krajnje lijevo. A upravo to krajnje lijevo vodi Europu u propast i krajnje je vrijeme da se kurs promijeni i da se vratimo na staro. Zato nam se i pokušava prodati "novo normalno" kao normalno. Zato su i izmislili pandemiju da bi ljude "disciplinirali" - što im je slavno propalo, iako su učinjene neopisive štete. Pogotovo kada sada curi sve više detalja kao na primjer u Njemačkoj. I sada slijedi kazna... Povijest je učiteljica života: koji su režimi bili najkrvaviji i nisu donijeli ništa osim bijede i stradavanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije