Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava na utakmici

I Damir Tovarović postigao nagodbu sa srbijanskim tužiteljstvom

Damir Tovarović
Foto: Petar Glebov/Pixsell
26.01.2018.
u 14:25

Tovarović je pristao na nagodbu u okviru koje je priznao svoje nasilničko ponašanje na sportskoj manifestaciji za što je osuđen na pet mjeseci zatvora i zabranu ulaska u Srbiju u trajanju od tri godine

Iako je prvo odbio ponuđenu nagodbu i Damir Tovarović, šesti Splićanin koji je pritvoren u Centralnom zatvoru u Beogradu radi sudjelovanja u navijačkim neredima na utakmici Partizan – Crvena zvezda, nagodio se s Višim javnim tužiteljstvom.

Prema navodima srbijanskim medija, Tovarović je pristao na nagodbu u okviru koje je priznao svoje nasilničko ponašanje na sportskoj manifestaciji za što je osuđen na pet mjeseci zatvora i zabranu ulaska u Srbiju u trajanju od tri godine. I on će, nakon što sudac potvrdi presudu, biti prebačen u zatvor u Sremsku Mitrovicu na izdržavanje kazne zatvora.

U kaznu će mu biti uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru u kojem je od 15. prosinca prošle godine. Prema srbijanskim zakonima Tovarović će nakon izdržane dvije trećine kazne moći zatražiti uvjetni otpust. Iste nagodbe su početkom tjedna sklopila preostala petorica huligana iz Splita. Da nisu pristali na ponuđenu nagodbu prijetila im je kazna od 2 do 12 godina zatvora.

Damir Tovarović
1/17

 

Komentara 7

DU
Deleted user
14:51 26.01.2018.

Damirova supruga, ugledna pravnica, je za rekla javnost da se on nema oko čega nagađati sa sudom jer je on samo bio na utakmici i da je on iz ugledne dobrostojeće obitelji. Od kuda sad ovo?

MA
Majur
16:33 26.01.2018.

Jel dobio naputke kako i gdje “orgijati” za vrijeme SP u Rusiji?!

DU
Deleted user
16:42 26.01.2018.

i zenu mu s njim nije puno pametnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije