Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upit iz beograda
Povratak na članak

I. Dačić: A što je sa Srbima koji su bez dokaza optuženi u Hrvatskoj?

Dačić je rekao da je neprihvatljivo da se uhićenja Srba smatraju normalnim

Komentari 31

MI
Mirel
10:01 05.03.2011.

SRBO DAČIĆU MI HRVATI AKO JEDNOG DANA POĐEMO PO NAŠ ZEMUN, MOŽDA ĆE TAD BIT I HRVATSKI ZLOČINACA. A PRIJE TOGA DAČIĆU NE TRAŽI BELAJA, PAMET U GLAVU I BUDI MIRAN, DA I TI NEBI U NEKO HR. ZATVORU IMAO SOBU. POZDRAVLJA TE UJKO MIREL

VL
B6
Booyaka 619
14:55 04.03.2011.

Mali Slobo; pa normalno da su vaši građani na optužnicama kada ste pokrenuli agresiju na skoro sve bivše republike... Nama ne trebaju falsificirana i iznuđena priznanja kao vama: vaši pobunjeni Srbi su toliko bili uvjjereni u svoju vojnu nadmoć da su vrlo rado pozirali međusobno jedni drugima (pogubljenja Bošnjaka od strane \'Škorpiona\' nakon Srebrenice) ili za medije dok su radili zločine i nisu vodili računa da će im njihovo igranje države završiti traktorkskom bežanijom... Vi ste jedini nepatvoreni zločinci; ima i drugih ali su vaši zločini nebrojeno puta veći...

VL
OB
-obrisani-
15:09 04.03.2011.

Ovakav bezobrazluk je ugrađen u yu - \"politiku pomirenja\" yu-pravDE, koju sprovode udbaši, velikosrbi, njihovi poltroni u Hrvatskoj i bratija po raznim udrugama i sudištima eu.

VL
OB
-obrisani-
15:21 04.03.2011.

SRBI iz HRVATSKE su HRVATSKI gradjani a ne SRBSKI...?????? i onda se Hrvatsko pravosudje treba angazirati ili ti zivis jos uvijek u JUGI.eheheheheheheheh

VL
JA
javno
15:34 04.03.2011.

mi hrvati hvala bogu mozemo se ponositi da NIKADA nismo susidovu zemlju (domovinu) napali niti htili ili pokusali ukrasti....ZATO JE BOG UVIK NA STRANI NAS HRVATA:.... od dragonje sutle mure drave i silnog dunava pa autocestama do hrvatskog sirokog modrog jadrana prostire se drzava hrvatska...tu su zivili i legendarni Porga, Viseslav Ljudevit posavski, Ratimir, neretljanski Druzak, Trpimir, Domagoj, slavni Tomislav, Kresimir, Zvonimir, omiski Kacici , vojvoda Hrvoje vukcic hrvatinic , Marulic, Andrija Kacic Mijosic, Gundulic, Ruder Boskovic ,Zrinski i Frankopani, ban Jelacic, Ante Starcevic, Eugen Kvaternik, Stjepan Radic, Senoa ,Krleza,Nazor Tesla, Stepinac, Tudman i mnogi Ante od svetaca do heroja.........to je predivna zemlja zelene ravnice sumom obraslih planina divljeg krsa i bisernih otoka okupanim hrvatskim morem.... kratko to je zemlja hrvatska vec tisucu i cetiristo godina...

VL
OB
-obrisani-
15:35 04.03.2011.

Iz ove izjave slijedi da je \"politika pomiranja\" zamišljena kao IZVRTANJE stvarnosti, da se žrtve pretvore u agresora, da im se sudi za \"razbijanje jugoslavije\", da se prisilno izvrše asocijacije ključnih institucija donedavno zaraćenih strana, da se Hrvatime nameće komleks krivnje za ustaše, nacionalizam, da se agresorima srbima praktički NE sudi, da se sudi uglavnom SAMO HRVATIMA, sa konačnim ciljem ponovnog zavođenja jugo-srbo diktature i oduzimanje hrvatske suverenosti

VL
B6
Booyaka 619
15:51 04.03.2011.

A što drugo očekivati od Miloševićevog podmlatka? Pa njega zovu Mali Sloba i on samo nastavlja tamo gdje mu je politički otac stao...

VL
JA
Jablan
15:52 04.03.2011.

Bravo -javno-, neka ovaj srbenda, ako je u stanju, nesto nauci! A usput se srbendama pune usta slinom kad cuju za lijepi plavi Jadran, to njima nedostaje, ali nema vise-nek\' se zderu!!!!!

VL
OB
-obrisani-
15:57 04.03.2011.

I kaže . “BEOGRAD – Zamjenik premijera Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se poslije odustajanja od progona hrvatskog državljanina Tihomira Purde u Srbiji postavlja pitanje što je sa Srbima optuženima u Hrvatskoj bez dokazaa o njihovoj odgovornosti za ratne zločine, javlja Tanjug, ali prenose i brojni mediji u Srbiji.“ Srbi koji su optuženi u hrvatskoj radi zlučina počinjenih u Domovinskom ratu su velikom večinom državljani RH i ova izjava je mješanje u unutarnje poslove Hrvatske, hrvatske policije i hrvatskog pravosuđa.

VL
OR
=orlando=
16:45 04.03.2011.

04.03.2011. u 15:52h Jablan je napisao/la: Bravo -javno-, neka ovaj srbenda, ako je u stanju, nesto nauci! A usput se srbendama pune usta slinom kad cuju za lijepi plavi Jadran, to njima nedostaje, ali nema vise-nek\' se zderu!!!!! _______________________________________________ ^ebalolo te hrvatsko more, tko tu jos ide?

VL
KU
kukuriku
17:26 04.03.2011.

triba podicí-Zid , ala-Palestina i nima visé-problema...

VL
BR
brgr
17:43 04.03.2011.

i kaze sve to stoji pa i vi ste bili drzavljani rep.jugoslavije pa ste se htjeli odcjepiti. nemam nista neka odgovaraju svi ,samo nije ti to neka poredba,oni jesu gradjani rep.Hrvatske sad kad su u zatvoru,1991 su bili Srbi ondaa se nisu brojali kao gradjani rep.Hrvatske.

VL
SI
sinaj
19:05 04.03.2011.

Neka nam gospodin Dačić slobodno navede imena onih Srba koji su u logorima potpisivali svoje optužnice.

VL
BO
bosut1
19:45 04.03.2011.

Da su pravoslavci pametni kao sto nisu,optuzili bi svrbiju zato sto ih je nahuskala da dignu ruku na svoju drzavu.Svrbija na celu s Milosevicem ih je naoruzala i nahuskala da cine zlocine po Hrvatslkoj obecavsi im zauzvrat veliku svrbiju.Jedini krivci za sva sranja na ovim prostorima su svrbi i svrbija.Tudjman je napravio veliku gresku aboliravsi zlocince(hrv. pravoslavce) koji su se pobunili protiv vlastite drzave.No i to se da ispraviti ukoliko dobijemo pravu hrv. Vladu i pravog hrv. predsjednika.Poceti hapsiti sve za koje se zna da su pocinili zlocine,ukljucujuci i smrdljive cetnika iz svrbije.

VL
OB
-obrisani-
21:06 04.03.2011.

Činjenice Dačić? Daj činjenice i bez politiziranja!

VL
BR
brkica2
01:02 05.03.2011.

Hrvat se ne bori da što otme kome, Čuva sveti oganj na ognjištu svome. I dok tako čini, u najteži dani, I Bog je i pravda na njegovoj strani. A kuda će Srbin - zar on da se dade Putu,da se dade Putu, na kom nema ni Boga ni nade? Zmaj Jova Jovanović

VL
Avatar Chicha
Chicha
07:40 05.03.2011.

04.03.2011. u 19:45h bosut1 je napisao/la: Da su pravoslavci pametni kao sto nisu,optuzili bi svrbiju zato sto ih je nahuskala da dignu ruku na svoju drzavu.Svrbija na celu s Milosevicem ih je naoruzala i nahuskala da cine zlocine po Hrvatslkoj obecavsi im zauzvrat veliku svrbiju.Jedini krivci za sva sranja na ovim prostorima su svrbi i svrbija.Tudjman je napravio veliku gresku aboliravsi zlocince(hrv. pravoslavce) koji su se pobunili protiv vlastite drzave.No i to se da ispraviti ukoliko dobijemo pravu hrv. Vladu i pravog hrv. predsjednika.Poceti hapsiti sve za koje se zna da su pocinili zlocine,ukljucujuci i smrdljive cetnika iz svrbije. ................................................................................................... Samo ti laj stasa, dobices po guzi kao Tromblon!!!!

VL
B6
Booyaka 619
11:43 05.03.2011.

Iako ima glavurdu poput mješalice za beton ovom Dačiću izgleda ništa nije jasno?

VL
GA
garderp
11:48 05.03.2011.

Mi hapšenjem Srba peremo sopstvenu savjest. Proglašavamo ih zločincima i onda kad za to nema dokaza, ne bismo li sebi i svijetu pokazali da smo se posuli pepelom po glavi zbog Jasenovca i drugih logora, za koje je malo tko odgovarao. No, istina se ne može poklopiti praznim pričama i izmišljanjem povijesti. Pametan i civiliziran ostatak svijeta dobro zna tko smo bili i što smo sad. Ustrajmo na tome da se počnemo mijenjat iznutra, umjesto što halačemo na druge.

VL
BR
brkica2
12:53 05.03.2011.

Zločinački pothvat su planirali Srbi sa svojim tutorima koji su su im dali 8 dana za \"razriješavanje\" tada nastale situacije. Nama su zabranili nabaviti naoružanje kako bi se obranili. Zločinački pothvat je i Bleiburg, također organiziran srpskim tutorima....itd.,itd.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.